ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την επέτειο της 8ης Νοεμβρίου

apeleftherosi-mytilinis-8-noemvriou

Για την ενημέρωση των αναγνωστών μας, παραθέτουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της επετείου της 8ης Νοεμβρίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ  ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

α/α ΩΡΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1 07:00 Χαρμόσυνη καμπανοκρουσία  όλων των εκκλησιών. Ι.Μ Μυτιλήνης
2 08:00 Παιάνες κατά μήκος των οδών της Μυτιλήνης με Θούρια και Εμβατήρια. Η Στρατιωτική Μουσική της 98 ΑΔΤΕ
3 08:30 Μεταφορά με πομπή, της Σημαίας της Λέσβου, από το Παλαιό Δημαρχείο (Μυτιλήνης) στο Κάστρο της πόλης.

Με την άφιξη της πομπής προ του Ξενοδοχείου «Γαλάζια Θάλασσα», κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Ναυάρχου «Παύλου Κουντουριώτη».

Μετά την κατάθεση στεφάνου, συνέχιση της πομπής προς το Κάστρο, όπου θα γίνει επίσημη έπαρση της Σημαίας.

 

Με συμμετοχή  της Στρατιωτικής Μουσικής και  Αγήματος.

 

Από τον Δήμαρχο Λέσβου

 

Από τον Δήμαρχο Λέσβου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Της πομπής προηγείται ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Συνοδεύουν: οι Αρχές της πόλης, οι εν ενεργεία και Απόστρατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Λιμενικού Σώματος, οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών, οι Πρόεδροι και Προϊστάμενοι των Ν.Π.Δ.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. και Οργανισμών, οι Διευθυντές Τραπεζών, οι Εφεδροπολεμιστικές και Αντιστασιακές Οργανώσεις, οι επιστημονικοί και λοιποί  Σύλλογοι και τα Σωματεία της πόλης.

4 10:15 Άφιξη Προέδρου Δημοκρατίας  στο Αεροδρόμιο  
5 10:30 Επίσημη Yποδοχή  Προέδρου  Δημοκρατίας –Απόδοση Τιμών – Δοξολογία  στον Ιερό  Μητροπολιτικό Ναό και εκφώνηση του Πανηγυρικού  ημέρας από  τον Στρατή Τζιμή, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Διοικητικών Υπηρεσιών. «Μεγάλη Υποδοχή» έμπροσθεν του Μητροπολιτικού Ναού
6 11:15 Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το Ηρώο Πεσόντων ( Κιόσκι)  
7 11:20  Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων και κατάθεση στεφάνου ΜΟΝΟ  από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας Στη θέση  «Κιόσκι»
8 12:00 Έναρξη Παρέλασης  με τη συμμετοχή: των Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, των Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, της μαθητιώσας νεολαίας όλων των βαθμίδων  Εκπαίδευσης, των Προσκόπων και Οδηγών, του Δημοτικού Κέντρου Νεότητας, των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων, καθώς και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Στην Προκυμαία Μυτιλήνης με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής Μουσικής.
9 12:45 Πέρας Παρέλασης  


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video