ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κινητοποίηση φοιτητών στο Καρλόβασι για τις συγκοινωνίες


Φοιτητικοί σύλλογοι στη Σάμο πραγματοποίησαν την Πέμπτη κινητοποίηση στο πρώην δημαρχείο Καρλοβάσου, στο πλαίσιο της μέρας πανελλαδικής δράσης των φοιτητών, μετά από πρόταση των δυνάμεων του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών στα διοικητικά συμβούλια.
Κατατέθηκαν τα αιτήματα των συλλόγων σε ότι αφορά τις συγκοινωνίες εντός και εκτός νησιού, καθώς η κατάσταση με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες όλο και δυσχεραίνει. Όπως επεσήμαναν οι φοιτητές, μετά την "όαση" του καλοκαιριού με την καθημερινή σύνδεση με Πειραιά, πλέον υπάρχει δρομολόγιο μόνο τρεις φορές την εβδομάδα προς Πειραιά και ένα μόλις προς Καβάλα. Παράλληλα κατήγγειλαν τη στάση του αντιδημάρχου Σάμου, που την προηγούμενη εβδομάδα είπε πως "είμαστε και τυχεροί που έχουμε τους πρόσφυγες και μας έχουν βάλει και δύο καράβια αλλιώς θα είχαμε ένα".

Σε ό, τι αφορά τις μεταφορές εντός νησιού οι φοιτητές τόνισαν για ακόμη μία φορά την ανάγκη για ύπαρξη λεωφορείου που θα εξυπηρετεί τους φοιτητές αλλά και την τοπική κοινωνία για τις μετακινήσεις τους από και προς το λιμάνι, τις εστίες και το αεροδρόμιο του νησιού.

Οι φοιτητές κατέθεσαν αίτημα να συζητηθούν τα θέματα αυτά σε δημοτικό συμβούλιο και επεσήμαναν πως θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, αν για ακόμη μία φορά αντιμετωπίσουν την αδιαφορία της τοπικής διοίκησης.

Στην συνέχεια κρέμασαν πανό στην πρόσοψη του δημαρχείου για να γίνουν γνωστά και στην τοπική κοινωνία τα αιτήματα που έχουν οι φοιτητικοί σύλλογοι και ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Σάμου για την απεργιακή συγκέντρωση.

Πηγή: 902.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video