ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Hellenic Seaways για τη γραμμή Θεσσαλονίκης - Νησιών Β. Αιγαίου: Δεν ερχόμαστε για να φύγουμε

Hellenic Seaways για τη γραμμή Θεσσαλονίκης - Νησιών Β. Αιγαίου: Δεν ερχόμαστε για να φύγουμε

“Δεν ερχόμαστε για να φύγουμε, θα προσπαθήσουμε να μείνουμε γιατί υπολογίζουμε πολύ στην αγορά της Θεσσαλονίκης και της βαλκανικής Ευρώπης” δήλωσε στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9, o διευθυντής ξενοδοχειακών υπηρεσιών πλοίων, και εξυπηρέτησης πελατών της Hellenic Seaways, Άρης Κατσαΐτης με αφορμή τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου, η οποία θα γίνει με το πλοίο της εταιρείας “Νήσος Σάμος” χωρίς κρατική επιδότηση.

Μιλώντας στην εκπομπή “καθημερινά” που παρουσιάζει ο Χρήστος Μάτης, ο κ. Κατσαΐτης υπενθύμισε ότι η εταιρεία έχει και στο παρελθόν επιχειρήσει να δρομολογήσει πλοία από τη Θεσσαλονίκη και προς το Βόρειο Αιγαίο και τις Σποράδες αλλά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν επιχειρηματικά κερδοφόρο, διευκρινίζοντας ότι τώρα προσβλέπει και στις εμπορευματικές μεταφορές που θεωρεί σημαντικές.

“Θέλουμε τη στήριξη από την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, είπε σημειώνοντας ότι η εταιρεία αναλαμβάνει το δρομολόγιο παρά το γεγονός ότι έχει τη γραμμή που συνδέει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με την Καβάλα, η οποία μετά τη Σάμο είναι επιδοτούμενη.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον αριθμό των επιβατών που θα καταστήσει το δρομολόγιο βιώσιμο, είπε ότι “δεν υπάρχει αριθμός που μπορεί να ειπωθεί τώρα”, αλλά διαβεβαίωσε ότι η μεταφορά από τη Θεσσαλονίκη στα νησιά του Βορείου Αιγαίου “υπερτερεί 100% σε σχέση με τις άλλες μεταφορές, όπως η οδική σύνδεση μέσω Τουρκίας.

Όπως είπε ο κ. Κατσαΐτης, το πλοίο, το πρώην “Ionian Queen”, το οποίο απέκτησε πρόσφατα η εταιρεία, είναι υψηλών ξενοδοχειακών υποδομών, έχει μήκος 200 μέτρα, μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 22 κόμβων και να μεταφέρει 2.200 επιβάτες και 700 αυτοκίνητα, ή 125 φορτηγά και 60 ΙΧ.

Η δρομολόγηση του πλοίου εγκρίθηκε ομόφωνα από το Συμβούλιο ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών. Το δρομολόγιο θα γίνεται μια φορά την εβδομάδα από Πειραιά προς Θεσσαλονίκη μέσω Μυτιλήνης και Λήμνου ενώ στην επιστροφή προς Πειραιά, θα πιάνει και στα Μεστά της Χίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video