ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του «Νήσος Σάμος» | Σε 7 ώρες η σύνδεση Λήμνος - Θεσσαλονίκη

Ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του «Νήσος Σάμος» | Σε 7 ώρες η σύνδεση Λήμνος - Θεσσαλονίκη

Τα δρομολόγια του πλοίου «Νήσος Σάμος» ανακοίνωσε η Hellenic Seaways, σηματοδοτώντας το άνοιγμα των πλάνων της για το καλοκαίρι του 2016. 

Υπενθυμίζεται ότι το δρομολόγιο θα γίνεται μια φορά την εβδομάδα από Πειραιά προς Θεσσαλονίκη μέσω Μυτιλήνης και Λήμνου, ενώ στην επιστροφή προς Πειραιά θα πιάνει και τα Μεστά της Χίου.

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ όπως προκύπτει από το πρόγραμμα της εταιρείας, η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Λήμνο θα πραγματοποιείται σε 7 ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, το «Νήσος Σάμος», θα προσεγγίζει τη Λήμνο κάθε Δευτέρα στις 9:10 το πρωί, προερχόμενο από Μυτιλήνη, και θα αναχωρεί στις 9:30 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, με προγραμματισμένη άφιξη στο λιμάνι του Θερμαϊκού στις 16:30 της ίδιας ημέρας.

Η επιστροφή θα πραγματοποιείται την ίδια μέρα στις 18:00, φτάνοντας στη Λήμνο στις 0:55 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όπως είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 o διευθυντής ξενοδοχειακών υπηρεσιών πλοίων και εξυπηρέτησης πελατών της Hellenic Seaways, Άρης Κατσαΐτης, το πλοίο, το πρώην «Ionian Queen», το οποίο απέκτησε πρόσφατα η εταιρεία, είναι υψηλών ξενοδοχειακών υποδομών, έχει μήκος 200 μέτρα, μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 22 κόμβων και να μεταφέρει 2.200 επιβάτες και 700 αυτοκίνητα ή 125 φορτηγά και 60 ΙΧ.

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια όπως ανακοινώθηκαν από την HSW

dromologia-nisos-samos

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video