ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Φοιτητικός Σύλλογος Λήμνου στο πλευρό του 17χρονου Παύλου που δίνει μάχη με τη λευχαιμία

Ο Φοιτητικός Σύλλογος Λήμνου στο πλευρό του 17χρονου Παύλου που δίνει μάχη με τη λευχαιμία

Στο πλευρό του 17χρονου Παύλου Σωτηριάδη βρέθηκε ο Φοιτητικός Σύλλογος Λήμνου, συνεχίζοντας την αλληλέγγυα στάση του σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο Παύλος, από τα Θερμά Σερρών, τα δύο τελευταία χρόνια δίνει μάχη με τη λευχαιμία και για το λόγο αυτό ξεκίνησε μια διαδικτυακή καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Αμερικής.

Οι φοιτητές της Λήμνου στήριξαν την προσπάθεια αυτή περνώντας για μια ακόμη φορά το μήνυμα της αγάπης και της προσφοράς. Πιο συγκεκριμένα, έγραψαν στη σελίδα τους στο Facebook:

«Σίγουρα δεν μπορούμε να βοηθήσουμε όλο τον κόσμο αλλά όπου μπορούμε θα βοηθάμε με ανιδιοτέλεια όπως πράττουμε όλα αυτά τα χρόνια. Μετά την κίνηση μας να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες που έφτασαν στη Λήμνο κάποιοι μας κατηγόρησαν ότι βοηθήσαμε γιατί πουλάει και τι κάνουμε για τους Έλληνες. Αγαπητοί μικρόψυχοι μάθετε πως η προσφορά και η αλληλεγγύη δεν έχει χρώμα ή εθνικότητα. Να βοηθάτε και να αγαπάτε με την καρδιά όχι με ανάλογα με την καταγωγή του καθενός. Αυτός είναι ο Παύλος ΜΑΣ. Ακόμα ένα παιδί που παλεύει να ζήσει. Εμείς κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για τον Παύλο. Βοηθήστε. Άνθρωπε ΑΓΑΠΑ»!.

‪#‎FnsFamily
‪#‎UnitedWeStandDividedWeFall

Η έκκληση του Παύλου:

Ο Παύλος Σωτηριάδης είναι ένα αγόρι 17 χρονών από τα Θερμά Σερρών. Όπως όλοι οι συνομήλικοι του πηγαίνει στο λύκειο, αγαπά το μπάσκετ, τους υπολογιστές και τη μουσική. Σ' εκείνο όμως που ξεχωρίζει ο Παύλος είναι ότι αγωνίζεται εναντία στη λευχαιμία δυο χρόνια τώρα. Παλεύει γενναία ο Παύλος. Με μια αξιοθαύμαστη υπομονή που δεν έχουν συνήθως άτομα της ηλικίας του. Με δύναμη κι επίμονη. Για να νικήσει πρέπει να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αμερικής. Ο Παύλος θα μπορούσε να είναι το παιδί σου. Βοήθησε τον στον αγώνα για τη ζωή του. Ενίσχυσε την προσπάθεια του στον λογαριασμό:

ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ
ΑΡΙΘΜ.ΛΟΓ.428/537100-79
ΙΒΑΝ GR8101104280000042853710079

ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ΕΤΗΝGRAA
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

paulos-swtiriadis

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video