ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έως 18 Μαρτίου οι αιτήσεις για άδειες υπαίθριου πλανόδιου στο Βόρειο Αιγαίο

Έως 18 Μαρτίου οι αιτήσεις για άδειες υπαίθριου πλανόδιου στο Βόρειο Αιγαίο

Να υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για χορήγηση της άδειας Υπαίθριου Πλανόδιου Εμπορίου, έως τις 18 Μαρτίου, καλεί όσους ενδιαφέρονται, με ανακοίνωσή του το Τμήμα Εμπορίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Οι ενδιαφερόμενοι, όπως σημειώνεται, θα πρέπει να είναι φυσικά πρόσωπα τα οποία είναι άνεργα, δεν κατέχουν τα ίδια, ο/η σύζυγος ή τα τέκνα αυτών άλλη διοικητική άδεια άσκησης βιοποριστικού επαγγέλματος και κατέχουν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Τα δικαιολογητικά (πιστοποιητικό ανεργίας, πιστοποιητικό αναπηρίας/πολύτεκνης οικογένειας/ομογένειας/ΡΟΜΑ/απεξάρτησης, υπεύθυνη δήλωση μη κατοχής άλλης άδειας από τον ίδιο/α, τον/την σύζυγο και τα τέκνα, αστυνομική ταυτότητα, εκκαθαριστικό και άδεια ικανότητας οδήγησης), θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την παραπάνω αναφερόμενη ημερομηνία, στο Τμήμα Εμπορίου της  Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που βρίσκεται στην Μυτιλήνη, Ανδροµέδας 15 (1ος όροφος) τηλ. επικοινωνίας 22513 53404.

Ακολούθως, όπως επισημαίνεται, θα λάβουν βεβαίωση της Υπηρεσίας για να ξεκινήσει η έκδοση της αδείας. 

Σηµειώνεται ότι εάν ο αριθµός των αιτήσεων είναι µεγαλύτερος από τις προς διάθεση άδειες θα προηγηθεί κλήρωση. Η διενέργεια υπαιθρίου πλανοδίου εµπορίου για τους κατόχους των ανωτέρω αδειών επιτρέπεται εντός των ορίων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε ∆ηµοτικές Κοινότητες µε πληθυσµό κάτω των τριών χιλιάδων (3.000) κατοίκων και συγκεκριµένα: 

-Στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου εκτός των ∆ηµοτικών Κοινοτήτων Μυτιλήνης και Πλωµαρίου. 

-Στην Περιφερειακή Ενότητα Λήµνου-Αγ. Ευστρατίου εκτός της ∆ηµοτικής Κοινότητας Μύρινας. 

-Στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου-Οινουσσών και Ψαρών εκτός της ∆ηµοτικής Κοινότητας Χίου. 

-Στην Περιφερειακή Ενότητα Σάµου-Ικαρίας- Φούρνων εκτός των ∆ηµοτικών Κοινοτήτων Βαθέος, Σαµίων και Καρλοβασίου.

 

Πηγή: agronews.gr

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video