ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι ταινίες στο Cine Rex έως τις 7 Μαρτίου


Ο κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου προβάλλει έως και τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "Πενήντα Αποχρώσεις του Μαύρου (Fifty Shades of Black)". Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα, θα προβάλλει και την ταινία "Ξενοδοχείο για τέρατα 2 (Hotel Transylvania 2)".

Η ταινία "Πενήντα Αποχρώσεις του Μαύρου" είναι μία παρωδία αμερικανικής παραγωγής του 2016.


Η υπόθεση της ταινίας:



Ο πολυεκατομμυριούχος Κρίστιαν Μπλακ είναι ο άνθρωπος που θα μυήσει την ντροπαλή φοιτήτρια Χάνα Στιλ στον κόσμο του έρωτα, όταν η τελευταία τον γνωρίσει για να του πάρει συνέντευξη που θα δημοσιευτεί στην εφημερίδα της σχολής της. 

Η σπαρταριστή αισθησιακή σχέση του φαινομενικά αταίριαστου ζεύγους προοδεύει σε πείσμα των συγκυριών, αψηφώντας τα εμπόδια των πρόωρων «ατυχημάτων», της ανήκουστης γελοιότητας που τους βομβαρδίζει από την πλευρά της ρατσίστριας μητέρας του Κου Μπλακ, του φοβερά προικισμένου αδελφού του, αλλά και της ασυγκράτητης συγκατοίκου της Χάνα. 





Σκηνοθεσία: Michael Tiddes. Πρωταγωνιστούν: Marlon Wayans, Kali Hawk, Jane Seymour κ.ά.

Διάρκεια: 92 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:
 




Η ταινία "Ξενοδοχείο για τέρατα 2" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2015.


Η υπόθεση της ταινίας:

Όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο στο ξενοδοχείο του κόμη Δράκουλα. Επιτέλους, οι πόρτες είναι ανοιχτές και για τους κοινούς θνητούς, δηλαδή τους ανθρώπους. Αλλά ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο μισό ανθρωπάκι και μισό δρακουλάκι εγγονάκι του, τον Ντένις, που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. 

Έτσι, όσο η Μάβις λείπει στα πεθερικά της με τον Τζόνι και βρίσκεται σε πολιτισμικό σοκ, ο δρακουλοπαππούς αποφασίζει να εκπαιδεύσει τον εγγονό του με σκοπό να τον κάνει έναν άξιο Δράκουλα. 

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν ο συντηρητικός πατέρας του Δράκουλα εμφανίζεται στο προσκήνιο και πέφτει από τα σύννεφα όταν ανακαλύπτει ότι πρώτον ο δισέγγονος του δεν είναι καθαρόαιμος Δράκουλας και ότι οι άνθρωποι είναι πια καλοδεχούμενοι στο περίφημο Ξενοδοχείο για Τέρατα. 


Σκηνοθεσία: Genndy Tartakovsky.

Στην μεταγλωττισμένη έκδοση που θα προβληθεί στο Cine Rex ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών: Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωνσταντίνος Τζούμας, Στεφανία Φιλιάδη, Άγγελος Λιάγκος, Μελίνα Χατζηγεωργίου, Δημήτρης Παπαδάτος, Βασίλης Μήλιος, Ηλίας Ζερβός και ο Άρης (REC) Λουμάκης.

Διάρκεια: 89'.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Χειμερινός κινηματογράφος Rex στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών Σάμου.

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ. Παιδικό: 5 ευρώ. 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video