Αλλαγή σημειώθηκε στο πρόγραμμα της ημερίδας προβολής του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που διοργανώνει στις 21 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη ο Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), με θέμα: «Από την Επιστήμη Τροφίμων στην Βιομηχανία Τροφίμων: Παραδείγματα & Εφαρμογές από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ομάδες φοιτητών».
Η αλλαγή έγκειται σε μία επιπλέον προσθήκη ομιλίας με θέμα το μέλι, στο τέλος της ημερίδας. Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Porto Palace, στις 6:00 το απόγευμα και όσοι ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του ΣΒΒΕ.
Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Διοίκησης και Οικονομίας Επιχειρήσεων Τροφίμων του Τμήματος κ. Δημήτρης Σκάλκος είχε δηλώσει: «Παρόμοια εκδήλωση, με σκοπό την προβολή καλών ακαδημαϊκών πρακτικών προς τις επιχειρήσεις και τα άλλα πανεπιστήμια, δεν έχει υπάρξει στα χρονικά για κανένα Πανεπιστημιακό Τμήμα, από όσο γνωρίζουμε. Θέλω προσωπικά και προκαταβολικά να ευχαριστήσω τον χορηγό μας, την τοπική εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ, που δεν εμφανίζεται στο πρόγραμμα, όμως είναι εκείνος που επιβαρύνεται το κόστος μεταφοράς και διαμονής των φοιτητών μας στη Θεσσαλονίκη, χωρίς την βοήθεια του οποίου η εν λόγω εκδήλωση δεν θα ήταν δυνατόν να προγραμματισθεί».
Το τελικό επίσημο πρόγραμμα της ημερίδας:
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου