ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πτυχία και μεταπτυχιακά σε 126 αποφοίτους της Σχολής Θετικών Επιστημών

Φωτογραφίες: Γιάννης Μαραπάς

Η τελετή καθομολόγησης αποφοίτων και η απονομή Μεταπτυχιακών Τίτλων, Διπλωμάτων και Πτυχίων των Τμημάτων Μαθηματικών και Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο Καρλόβασι.

Στην τελετή, που έγινε στο προαύλιο της Πορφυριάδας Σχολής η οποία σήμερα στεγάζει το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Καρλοβάσου, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθηγητής Στέφανος Γκρίτζαλης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών Καθηγητής Ευστράτιος Πρασίδης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μαθηματικών Καθηγητής Βασίλειος Μεταφτσής και ο Πρόεδρος του Τμήματος  Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, Αναπληρωτής Καθηγητής Χαράλαμπος Σκιάνης, μαζί με τους διευθυντές των τριών Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, απένειμαν τα μεταπτυχιακά διπλώματα και τα πτυχία σε συνολικά 126 αποφοίτους, παρουσία συγγενών και φίλων τους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο βουλευτής Σάμου Δημήτρης Σεβαστάκης, η αντιπεριφερειάρχης Φωτεινή Θαλασσινού, ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Σάμου Κωνσταντίνος Δεληκάρης, ο αντιδήμαρχος Αναστάσιος Καλατζής, καθώς και εκπρόσωποι των λοιπών Αρχών του νησιού.

Δείτε φωτογραφίες του Γιάννη Μαραπά από την τελετή:




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video