Υλικά
1½ φλ. ρεβίθια
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
1 φέτα ψωμιού μουσκεμένη και στυμμένη
½ φλ. περίπου αλεύρι και όσο ακόμη χρειαστεί για να αλευρώσουμε τους κεφτέδες
αλάτι, πιπέρι
σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε τα ρεβύθια σε νερό από το προηγούμενο βράδυ. Το πρωί βράζουμε τα ρεβύθια για μία ώρα περίπου προσέχοντας να μη λειώσουν…
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου