ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Φυσικά έλαια: Που χρησιμοποιείς ποιο για ομορφιά από την κορυφή μέχρι τα νύχια

Φυσικά έλαια

Φυσικά έλαια

Πριν χρόνια θυμάμαι ότι η λέξη έλαιο ήταν «βρώμικη» λέξη για την αισθητική. Στην σύγχρονη αισθητική, όμως, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε την υγεία του δέρματος μας χωρίς αυτά!

Θα σας δείξουμε τα λάδια που είναι κατάλληλα για καθαρισμό, ενυδάτωση, μαλακτικά, και όλες τις άλλες χρήσεις τους και πώς να τα χρησιμοποιήσετε .

Είναι τα έλαια που είναι εύκολο να αποκτήσετε .

Argan oil :Γεμάτο με VIT E και λιπαρά οξέα είναι το τέλειο ενυδατικό προϊόν .Έχει μια γεμάτη και ζεστή αίσθηση .Είναι ιδανικό για θεραπεία ραγάδων ,φυσική τροφή για τα νύχια και τέλειο για τα μαλλιά.
Το χρησιμοποιούμε σε πολλές θεραπείες spa όταν χρειαζόμαστε extra τροφή στο δέρμα.

Avocado oil : Omega 3 λιπαρά οξέα και πολλά αντιοξειδωτικά .Απορροφάτε εύκολα και είναι ιδανικό για ξηρά δέρματα και μαλλιά .
Διατηρεί την υγρασία ,θρέφει το δέρμα και τα μαλλιά ,δυναμώνει την ρίζα .
Ιδανικό make up remover αφαιρεί πολύ εύκολα το μακιγιάζ .

Coconut oil : Περιέχει πρωτεΐνες και vit E ,λιπαρά οξέα που απορροφώνται τέλεια από το δέρμα .Είναι εξαιρετικό προϊόν κατά των βακτηριδίων και μας προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία.
Μαλακώνει και προστατεύει τα μαλλιά ,βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος .Ιδανικό για να διατηρήσετε το μαύρισμα σας.
Αν το βάλετε στο ψυγείο γίνεται καταπληκτικό balm χειλιών .
Χρησιμοποιήστε το στα πέλματα και θα σταματήσετε να έχετε σκασμένες φτέρνες.

Grape seed oil : Λάδι από σταφύλια .Ιδανικό για λιπαρά δέρματα .Τέλειο για ακμή. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες και linoleic acid (λινολεικο οξυ )που έχει επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Είναι το πιο ελαφρύ έλαιο για το λιπαρό δέρμα ,βοηθάει την μείωση των πόρων του δέρματος .
Εξαιρετικό αντιγηραντικό γιατί περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά .
Το χρησιμοποιούμε και στα χείλη όταν ξεραίνονται
Είναι επίσης καταπληκτικό σαν λάδι ξυρίσματος.

Olive oil : Θεϊκό έλαιο γεμάτο αντιοξειδωτικά .Ιδανικό για πολύ ξηρά δέρματα ή εκζέματα .Περιέχει Vit A και E ,πολυφαινόλες και φυτοστερόλες.
Τέλειο αφαιρετικό μακιγιάζ χωρίς να δημιουργεί αλλεργικές αντιδράσεις .Ενυδατικό για ευαίσθητα και ξηρά δέρματα ,αλλά και κρέμα για κάτω από τα μάτια σε πολύ αφυδατωμένα δέρματα.

Sweet Almond oil : Ιδανικό καθαριστικό για τα νεκρά κύτταρα του δέρματος .Είναι ένα πραγματικό ελιξίριο για να αποκτήσετε ένα δέρμα χωρίς κηλίδες από τον ήλιο .
Δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όσοι έχουν αλλεργία σε ξηρούς καρπούς.
Τα αμύγδαλα είναι τέλεια πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών.
Το βάζουμε στα μάτια για να μειώσουμε τους μαύρους κύκλους και για αντιγήρανση .
Μειώνει τις φλεγμονές στο τριχωτό της κεφάλης.

Sesame oil : Το λάδι που σκοτώνει όλα τα βακτήρια .Για αιώνες το χρησιμοποιούν στην αγιουβερδικη ιατρική σαν θεραπευτικό έλαιο .Ιδανικό προϊόν για την ερυθρότητα του δέρματος .Βάλτε το μετά την ηλιοθεραπεία και δεν θα κάνετε ποτέ ηλιακό έγκαυμα.
Βελτιώνει την υγεία του δέρματος .Το χρησιμοποιούμε στα νύχια για να σωθούμε από τα πετσάκια .

Δαφνέλαιο : Το τέλειο λάδι κατά της τριχόπτωσης .Χαρίζει λαμπερό μαλλί και προστατεύει από την ψαλίδα .Μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες .Τα συστατικά του περνάνε στην τρίχα και ενεργοποιούν την αναγέννηση της τρίχας.
Αν θέλετε να κάνετε τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο σκούρα και να μην γκριζάρουν εύκολα τότε έχετε το ιδανικό προϊόν .
DIY scrub για να μαυρίστε καλύτερα .

• Grape seed oil 2 κουταλιές
• Ζάχαρη 2 μικρά κουταλάκια
• Peppermint essential 10 σταγόνες.
DIY μάσκα προσώπου και μαλλιών .
• Avocado
• Olive oil

DIY συνταγή για lip balm :
• Coconut oil
• Peppermint essential

DIY θεραπεία νυχιών :H χρήση των ακρυλικών ,των μανό αλλά ακόμα και η μεγάλη έκθεση των νυχιών στον ήλιο μπορεί να τα καταστρέψουν .Αυτή η εύκολη και απλή συνταγή θα λευκάνει τα νύχια και θα τα προστατέψει.
Σε ένα μπολάκι με λεμόνι βουτάμε τα νύχια μας για 10 λεπτά .Αμέσως μετά βάζουμε λάδι αβοκάντο ή καρύδας για να κλειδώσουμε την υγρασία .

Το πιο φυσικό λευκαντικό νυχιών

ΠΗΓΗ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video