ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ομιλία και το ψήφισμα της σημερινής απεργιακής συγκέντρωσης στη Λήμνο

Η ομιλία και το ψήφισμα της σημερινής απεργιακής συγκέντρωσης στη Λήμνο

Στη σημερινή πανελλαδική απεργία για την Παιδεία και την Υγεία συμμετείχε η Λήμνος, με απεργιακές κινητοποιήσεις.

Κατά την απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Υψιπύλης (ΟΤΕ) στη Μύρινα, εκφωνήθηκε ομιλία για τα μέτρα της κυβέρνησης στον τομέα της Παιδείας.

Διαβάστε την ομιλία:

Συνάδελφοι,

Οι εκπαιδευτικοί απεργούμε σήμερα, γιατί δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι μπροστά στα εκρηκτικά προβλήματα που καθημερινά ζούμε εμείς και οι μαθητές μας μέσα στα σχολεία. Τα παιδιά στοιβάζονται σε μεγάλα τμήματα, σε ακατάλληλες υποδομές, με τεράστιες ελλείψεις και οι γονείς να βάζουν συνεχώς το χέρι στην τσέπη για εκπαιδευτικές  και άλλες δραστηριότητες.

Με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα προβλήματα αυτά θα οξυνθούν περισσότερο.

Μετά το κλείσιμο χιλιάδων σχολείων από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση εξαφανίζει τα κενά.

  • Συρρικνώνουν τις δομές ειδικής αγωγής κ.α !
  • Κλείνουν εκατοντάδες τμήματα νηπιαγωγείων.
  • Η Υπουργική Απόφαση περιορίζει τα ολοήμερα αποκλείοντας  χιλιάδες μαθητές!
  • Ο «ενιαίος τύπος Δημοτικού» περικόπτει χιλιάδες διδακτικές ώρες.
  • Περικόπτουν διδακτικές ώρες και από τα γυμνάσια
  •  Κλείνουν τα τμήματα ένταξης!
  •  Καταργούν τους υπευθύνους εργαστηρίων και υποβαθμίζουν τη μορφωτική διαδικασία, την παιδαγωγική αξία του πειράματος!

Συνάδελφοι,

Όλοι μαζί εκπαιδευτικοί, γονείς και εργαζόμενοι μπορούμε να ορθώσουμε τείχος απέναντι σε αυτή την εκπαιδευτική πολιτική που στερεί από τη νέα γενιά την ουσιαστική και ολόπλευρη μόρφωση, που προετοιμάζει τους μελλοντικούς εργαζόμενους των 400 ευρώ χωρίς δικαιώματα. Να εμποδίσουμε τις κυβερνήσεις και όλους αυτούς που κατέχουν τον πλούτο και θέλουν να πιστέψουμε ότι τα παιδιά του λαού δεν «παίρνουν τα γράμματα».

Για το χατίρι εφοπλιστών και βιομηχάνων η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έβαλε στον κόφτη διαρκείας το μέλλον και τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των παιδιών μας. Την ίδια στιγμή που τους δίνει επιδοτήσεις, φοροαπαλλαγές και φορολογική ασυλία για 12 χρόνια, την ίδια στιγμή τους ικανοποιεί όλες τους τις απαιτήσεις για κόψιμο μισθών, συντάξεων, παροχών Υγείας και Παιδείας για απολύσεις στο Δημόσιο.

Οι ίδιοι οι οργανισμοί που δίνουν εντολές για το κόψιμο μισθών και συντάξεων δίνουν οδηγίες και για τις αλλαγές στην Παιδεία. Υπαγορεύουν τα κλεισίματα σχολείων, την χειρότερη αναλογία μαθητών εκπαιδευτικών ανά τάξη. Ανοίγουν το δρόμο για να αναζητούν τα σχολεία χορηγούς, για να γίνει και επίσημο καθεστώς η κατηγοριοποίηση ανάμεσα στα σχολεία, ανάμεσα σε γειτονιές και δήμους.

Εμείς οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα με όλους τους  εργαζόμενους, καταλαβαίνουμε καθημερινά μέσα στις τάξεις, τα προβλήματα που ζουν οι μαθητές μέσα στις οικογένειες τους. Για αυτό και ο καθημερινός αγώνας για τη μόρφωση τους συμβαδίζει με τον αγώνα για μια ζωή με δικαιώματα.

Δεν μπορούμε να ανεχτούμε αυτή την κατάσταση στον 21ο αιώνα, το 2016, που η τεράστια ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας προσφέρει τη δυνατότητα για μόνιμη και σταθερή δουλεία με δικαιώματα, για ένα  σχολείο που θα είναι ανοιχτό στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των μαθητών με δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις δομές του αθλητισμού και του πολιτισμού, για ένα σχολείο που θα λειτουργεί με όλες τις υποδομές, τους βοηθητικούς χώρους και το προσωπικό που χρειάζεται.

Παλεύουμε για ένα σχολείο ενιαίο, δημόσιο και δωρεάν σχολείο γενικής παιδείας που θα βοηθά τα παιδιά να αναπτύσσουν τα ενδιαφέροντα και τις κλίσεις τους και να αντιμετωπίζουν δημιουργικά τη ζωή και τη δουλειά τους, όποιο επάγγελμα και αν ακολουθήσουν! Ένα σχολείο που θα δίνει πτυχία με επιστημονική αξία για εργασία και ζωή με δικαιώματα.

Θέλουμε να διδάσκουμε στα παιδιά μας την επιστήμη, την αλήθεια και τη γνώση, τις αξίες του λαού μας και  όχι δεξιότητες χρήσιμες στα αυριανά αφεντικά τους, δουλοπρέπεια και φόβο απέναντι σε αυτά.

  Εκπαιδευτικοί, γονείς, εργαζόμενοι! Πρέπει να τους εμποδίσουμε! Να φέρουμε τα πάνω κάτω.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

  • ·Έκτακτη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό για την εκπαίδευση - για τα σχολεία της Λήμνου. Ούτε ένα ευρώ από την τσέπη των γονιών.
  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους! Μαζικούς μόνιμους διορισμούς τώρα για την κάλυψη όλων των κενών στην εκπαίδευση. Κάλυψη όλων των κενών σε δασκάλους νηπιαγωγούς και εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων, στα σχολεία της Λήμνου από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Κάλυψη όλων των δομών της Ειδικής Αγωγής (Ειδικό Σχολείο, Τμήματα ένταξης, Παράλληλη Στήριξη), με το απαραίτητο εκπαιδευτικό, ειδικό εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό.
  • Καμιά συγχώνευση τμημάτων κανένα κλείσιμο σχολείων.
  • Αναλογία ενός εκπαιδευτικού προς 15 μαθητές για τα νηπιαγωγεία και τις Α΄και Β΄τάξεις του Δημοτικού Σχολείου και ενός εκπαιδευτικού προς 20 μαθητές για τις υπόλοιπες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου, του γυμνασίου και του λυκείου.
  • Κατάργηση της νομοθετικής ρύθμισης που καταργεί Τμήματα Ένταξης και του άρθρου που κλείνει Νηπιαγωγεία.
  • Να παρθεί πίσω ΤΩΡΑ  την Υπουργική Απόφαση αλλά και η νέα εγκύκλιος για τα ολοήμερα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία.
  • Κανένας Μαθητής -Κανένα Νήπιο εκτός ολοήμερου. Κανένα Προνήπιο εκτός Νηπιαγωγείου. Εγγραφή όλων των παιδιών χωρίς περιορισμούς και προϋποθέσεις.

Αμέσως μετά τη συγκέντρωση, εκπρόσωποι των σωματείων κατευθυνθήκαν προς το νοσοκομείο της Λήμνου, όπου παρέδωσαν ψήφισμα για το νοσοκομείο του νησιού και την Υγεία-Πρόνοια στον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Θεόδωρο Μονοκρούσο.

Παρατίθεται το ψήφισμα:

Οι εργαζόμενοι,  οι κάτοικοι των  νησιών  της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, ζούμε καθημερινά την ολοένα και αυξανόμενη υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Λήμνου, κατάσταση που μας οδηγεί στον κανόνα του «όποιος έχει λεφτά μπορεί να έχει και την υγειά του». Δηλαδή να καταφεύγει ο καθένας στα ιδιωτικά ιατρεία και εξεταστικά κέντρα του νησιού, ή να μεταβαίνει σε νοσοκομεία της Αθήνας, ή της Θεσσαλονίκης, με τεράστιο κόστος και ταλαιπωρία, παρά τα σημαντικά χρηματικά ποσά που δίνουν για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα (όσοι εργάζονται ακόμα).

Παρά το τεράστιο έργο που οφείλεται στο φιλότιμο και στην αυταπάρνηση των εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων στο Νοσοκομείο του νησιού μας, αυτό δεν αναπληρώνει την κυριολεκτικά αποψίλωσή του από ιατρικό προσωπικό, αλλά και από νοσηλευτικό, διοικητικό, βοηθητικό και λοιπό προσωπικό που είναι απαραίτητο για την υποστήριξη των λειτουργιών του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα:

Έχουμε ήδη συμπληρώσει ενάμιση χρόνο ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΙΜΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ, με σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας της μονάδας τεχνητού νεφρού, υπολειτουργία της χειρουργικής κλινικής και πλέον ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΙΜΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ.

Τα κρίσιμα κενά ιατρών είναι μεγάλα και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου. Ενδεικτικά, το νοσοκομείο:

  • Είχε τρεις μόνιμους παθολόγους, δεν έχει κανέναν.
  • Είχε δύο γιατρούς γενικής ιατρικής, έχει έναν.
  • Είχε δύο αναισθησιολόγους, δεν έχει κανέναν.
  • Από τους τρεις γενικούς χειρουργούς, ο ένας βρίσκεται πλησίον της συνταξιοδότησης, ο δεύτερος λείπει με άδεια μακράς διάρκειας και ο επικουρικός βρίσκεται στη λήξη της θητείας του.
  • Είχε δύο μόνιμους νεφρολόγους, υπηρετεί ένας. Η δεύτερη νεφρολόγος λείπει με άδεια μακράς διάρκειας και η θέση καλύπτεται προσωρινά με νεφρολόγο με παροχή υπηρεσιών «με μπλοκάκι».
  • Είχε τέσσερις ειδικευόμενους παθολογίας, δεν έχει κανέναν.
  • Είχε τρεις ειδικευόμενους χειρουργικής, δεν έχει κανέναν.
  • Λείπει η Ογκολόγος με άδεια μακράς διάρκειας.
  • Μένει κενή η θέση του Πνευμονολόγου.
  • Λείπει ο Νοσοκομειακός Φαρμακοποιός.
  • Παραμένει κενή η θέση του γιατρού του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ). Καλύπτεται προσωρινά από αγροτικό γιατρό του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί  το αγροτικό ιατρείο του χωριού Πορτιανού (το επισκέπτεται μία φορά την εβδομάδα).
  • Λείπει ο Παθολόγος ή Γενικής Ιατρικής από το ιατρείο του Αγίου Ευστρατίου.

Η μερική κάλυψη των κενών με παροχή υπηρεσιών από ιδιώτες ιατρούς “με μπλοκάκι”, ή με μετακίνηση γιατρών από άλλα νοσοκομεία, για κάλυψη επειγουσών κι έκτακτων αναγκών, έχει προ πολλού ξεπεράσει το “έκτακτο”, τείνοντας να γίνει μόνιμη.

Τα κενά στον ισχύοντα Οργανισμό λειτουργίας του Νοσοκομείου είναι περισσότερα από το 1/3 των συνολικών θέσεων.(14 κενά σε ιατρικό προσωπικό, 23 κενά σε νοσηλευτικό προσωπικό, 4 κενά σε επιστημονικό προσωπικό, 13 κενά σε παραϊατρικό προσωπικό, 24 κενά σε διοικητικό προσωπικό).

Επιπλέον, σύμφωνα και με τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο του νησιού μας, ο υπάρχων Οργανισμός λειτουργίας δεν επαρκεί για τις ανάγκες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του πληθυσμού του νησιού, αν λάβουμε υπόψη ότι πρόκειται για ένα νησί με όχι τακτικές ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, κυρίως το χειμώνα και με πανάκριβες αεροπορικές συγκοινωνίες και γι αυτό χρειάζεται αναμόρφωσή του.

Επισημαίνουμε ότι ο υπάρχων Οργανισμός του 2012, προβλέπει προσωπικό για 80 κλίνες ασθενών, πολύ λιγότερο από τον προηγούμενο Οργανισμό του 2007 που προέβλεπε προσωπικό για 96 κλίνες ασθενών.

Η  κατάσταση αυτή δεν είναι άσχετη με την αυξανόμενη υποχρηματοδότηση των δημόσιων νοσοκομείων  που οδηγεί σε επικίνδυνη υποβάθμιση του δημόσιου τομέα υγείας και, αναπόφευκτα, στην ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα στο χώρο της υγείας. Οι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού για την υγεία την περίοδο 2008 έως 2015 μειώθηκαν πάνω από 44%. Στο Νοσοκομείο του νησιού μας, η κρατική επιχορήγηση μειώθηκε από 2.917.739€  το 2009, στα 2.604.600€ το 2014 και στα 1.805.303€(!!!) το 2015.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής της ΕΕ, του κεφαλαίου και των κομμάτων του – μαζί και της σημερινής κυβέρνηση- που αντιμετωπίζει την πρόληψη και την υγειονομική περίθαλψη του λαού σαν «κόστος». Θεωρούν ότι ο λαός  δεν έχει δικαίωμα για δωρεάν-σύγχρονες υπηρεσίες Υγείας από το κράτος και ότι πρέπει να πληρώνει γι’ αυτές ξανά και ξανά. Ότι θα γιατρεύεται ανάλογα με την τσέπη του, με  ό.τι του απομένει, από την εντεινόμενη φοροαφαίμαξη, στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας του κεφαλαίου.

Η αιτία της διάλυσης του δημόσιου και δωρεάν συστήματος Υγείας – Πρόνοιας, δεν είναι το ότι «δεν υπάρχουν λεφτά για να δοθούν στην Υγεία», όπως λένε τα κόμματα που, την ίδια στιγμή, σε πλήρη συμφωνία με την ΕΕ, διοχετεύουν ποικιλοτρόπως πακτωλό χρημάτων στους επιχειρηματικούς ομίλους για την ανάπτυξη της «ιεράς» ανταγωνιστικότητάς και των κερδών τους, αλλά γιατί η Υγεία, το Φάρμακο, η Πρόνοια, αντιμετωπίζονται ως προνομιακό πεδίο για επενδύσεις από επιχειρηματικούς ομίλους και κέρδη.

Κατ’εφαρμογή ΑΥΤΗΣ της πολιτικής της ΕΕ και των εκάστοτε κυβερνήσεων –και της σημερινής- εντείνεται η υποχρηματοδότηση του δημόσιου τομέα  Υγείας - Πρόνοιας, επιδεινώνοντας παραπέρα την κατάσταση. Οι υπηρεσίες απαξιώνονται, χρόνο με το χρόνο, συρρικνώνονται, ιδιωτικοποιούνται και οι πολίτες βάζουν το χέρι όλο και  πιο βαθιά στη τσέπη για να φροντίζουν την υγεία τους.

Επί πλέον με τροπολογίες που ψηφίστηκαν πρόσφατα στη Βουλή, στα πλαίσια του «παράλληλου προγράμματος» τα πράγματα χειροτερεύουν :

-Μεταφέρεται η ευθύνη για την οικονομική κάλυψη αναγκών των νοσοκομείων και γενικότερα των δημόσιων δομών υγείας, στην Τοπική Διοίκηση, (Δήμους και Περιφέρειες), όταν είναι γνωστό ότι η χρηματοδότησή τους τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί κατά 60%. Αυτό σημαίνει ότι θα κληθεί  ο πολίτης να πληρώσει αυξημένα τέλη, νέους φόρους.

-Προβλέπεται, επίσης,  να οδηγούν τα ασθενοφόρα για την κάλυψη των κενών, οδηγοί των ΟΤΑ και της πυροσβεστικής, με όποιους  κινδύνους αυτό συνεπάγεται.

Ο ΕΟΠΥΥ είναι σε κακό οικονομικό χάλι. Αδυνατεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του.

Κατά τα άλλα, η δωρεάν υγειονομική κάλυψη των ανασφάλιστων, σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου, θα στοιχίσει 100εκ. ευρώ, τα οποία θα καλυφθούν από τον ΕΟΠΥΥ. Ούτε ένα ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό!!!

Τα Νοσοκομεία οφείλουν πάνω από 1,7 δις στους προμηθευτές. Αδυνατούν να προμηθευτούν υλικά και φάρμακα. Κινδυνεύουν έτσι ανθρώπινες ζωές.

Το προσωπικό αποδεκατίστηκε από τις 20.000 αποχωρήσεις και μέχρι το τέλος του 2016 θα φύγουν άλλοι 3.000. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ενώ  μία (1) στις τρεις(3)  οργανικές θέσεις είναι κενή.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες και επαγγελματίες, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και ανασφάλιστους, τις νέες και τους νέους,

να απαιτήσουμε με κινητοποιήσεις, να δοθεί προτεραιότητα στη χρηματοδότηση του τομέα της υγείας από τον κρατικό προϋπολογισμό με αποκλεισμό κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας. Να μην ανεχθούμε άλλο η υγεία μας να αποτελεί  εμπόρευμα. Να μην επιτρέψουμε να παίζουν άλλο με την υγεία μας, με την ίδια τη ζωή μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: 

- Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας, πλήρως και επαρκώς χρηματοδοτούμενο από το κράτος και κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στον τομέα της Υγείας.

- Άμεση κάλυψη του Νοσοκομείου Λήμνου με μόνιμο αναισθησιολόγο

- Άμεση λειτουργία με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό της Παθολογικής κλινικής, του Χειρουργείου και της  Μονάδας Τεχνητού νεφρού, νευραλγικών τομέων του Νοσοκομείου του νησιού μας. Εδώ γεννάται και το ερώτημα αν είναι σύννομη η “λειτουργία” παθολογικής κλινικής χωρίς κανέναν παθολόγο του ΕΣΥ.

-  Άμεση κάλυψη των κενών με μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων  στο Νοσοκομείο του νησιού μας και  στα  Αγροτικά Ιατρεία της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, με εξασφάλιση 24ωρης λειτουργίας.

- Ένταξη των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

-  Να δοθούν κίνητρα ώστε να εκδηλώνουν ενδιαφέρον, να έρχονται και να παραμένουν οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων στο Νοσοκομείο του νησιού μας.

- Σύγχρονη και δωρεάν πρόληψη και ιατροφαρμακευτική φροντίδα για όλες και όλους, ασφαλισμένους και μη, Έλληνες και αλλοδαπούς.

-Άμεσα να αντικατασταθεί ο προβληματικός ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός και τα μηχανήματα του νοσοκομείου και να εφοδιαστεί με τα αναγκαία μηχανήματα που λείπουν.

- Να επανέλθει το Νοσοκομείο Λήμνου στο προηγούμενο καθεστώς. Να καταργηθεί η διοικητική του υπαγωγή  στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

- Να τροποποιηθεί ο Οργανισμός του Νοσοκομείου ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των νησιών μας.

 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΗΜΝΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΗΜΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΗΜΝΟΥ

ΕΛΜΕ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΛΗΜΝΟΥ

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video