ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη: «Δυο φιλιά για τη Λήμνο!»

Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη: «Δυο φιλιά για τη Λήμνο!»

Στη Λήμνο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η συγγραφέας Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη, προσκεκλημένη του βιβλιοπωλείου «Κύβος», για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Δυο φιλιά για την Αμέλια», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ψυχογιός».

Η Λήμνος και οι άνθρωποί της άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στη γνωστή συγγραφέα, η οποία έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook:

«ΔΥΟ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ!

Ένα νησί, η Λήμνος, ευλογημένο από τον Θεό. Ένα νησί πλημμυρισμένο παραδεισένια χρώματα. Και του κόσμου τα ζωάκια και τα έντομα και τα λουλούδια και τα βότανα. Δίπλα σου να πετάνε πεταλούδες, να σε χαιρετάνε παπαδίτσες, ελάφια, ναι, ελάφια να περπατούν μπροστά στα μάτια σου στην παραλία... Και πριν προλάβεις να πεις, ''Μα πού βρίσκομαι;' να ξετρελαίνεσαι από τα εκατοντάδες φλαμίνγκο στις λίμνες, να πατάς στην ψιλή λευκή άμμο δίπλα στα σμαραγδένια κρυστάλλινα νερά και να σε χαϊδεύουν χίλια μύρια κοχύλια... Και τα χρώματά του νησιού, αχ, τα χρώματά του, βγαλμένα από χέρι ταλαντούχου ζωγράφου. Έντονα και απαλά μαζί, μπλεγμένα με το όνειρο, μπλεγμένα με τα χιλιάδες αρχαία ερείπια... Ένα νησί, που δεν ήξερα ως τώρα, ένα νησί, κρυμμένος θησαυρός, που λάτρεψα στ' αλήθεια. Λίγες ελάχιστες ώρες έμεινα και όμως ένιωσα πως βρέθηκα στον ίδιο τον παράδεισο. Και η εκδήλωση σε ένα μέρος βγαλμένο μέσα από καρτ ποστάλ και όλοι γελαστοί και ήρεμοι και χαρούμενοι, έτοιμοι να με πιάσουν από το χέρι για να περπατήσουμε στην αγάπη... Δεν έχω λόγια γι' αυτό το νησί. Απίστευτη η ενέργειά του, μεμιάς το ερωτεύεσαι... Χίλια μύρια ευχαριστώ στον Ιάκωβο Παπαδόπουλο και το βιβλιοπωλείο ΚΥΒΟΣ, στις εκδόσεις Ψυχογιός, στο ξενοδοχείο Varos Village, στην Αίθουσα Τέχνης ''Αποθήκη'' στο παλιό λιμάνι Μύρινας,σε όλους εσάς που βρεθήκατε κοντά μου, σε μια χρυσαφένια εκδήλωση!».

 

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video