ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: H Λήμνος του Καγιάκ!!! (φωτο)

52

52

Σαν σήμερα πέρυσι είχαμε δημοσιεύσει το άρθρο «H Λήμνος του Καγιάκ», με την πολύτιμη βοήθεια του Γιάννη Γκαλιούρη. 

Γιατί όχι και φέτος!!!

Η Λήμνος, είναι ένας τόπος άρρηκτα δεμένος με τη θάλασσα και ιδανικός για θαλάσσιες δραστηριότητες.

Τα τελευταία χρόνια η Λήμνος έχει μπει σε τροχιά δυναμικής τουριστικής ανάπτυξης, με τη βοήθεια των φορέων και των ιδιωτικών πρωτοβουλιών.

‘Ένα παρακλάδι του τουρισμού που κερδίζει συνεχώς «έδαφος» είναι ο θαλάσσιος τουρισμός, ο οποίος εντάσσεται στον Εναλλακτικό Τουρισμό που εκτός των άλλων (καταδύσεις , σκι , ιστιοσανίδα) περιλαμβάνει και το καγιάκ.

8 16 17 24 30 3

Το θαλάσσιο καγιάκ είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσουμε από μια διαφορετική οπτική, τις απέραντες ομορφιές των ακτών, αλλά και να προσεγγίσουμε σημεία που δεν είναι δυνατόν ούτε με βάρκα να εξερευνηθούν.

48 47 44 45 43 42 40 41

 

Παράλληλα είναι μια πολύ καλή μορφή εξάσκησης, η οποία μπορεί να εξελιχτεί σε μια ασφαλής περιπέτεια, αν επιλέξουμε το Sea – Cross Kayaking αντί για το Expedition.

Εναρμονισμένοι με αυτή την τάση, αρκετοί νέοι επιχειρηματίες περιλαμβάνουν στον εξοπλισμό του ξενοδοχείου ή των δωματίων και τα kayak .

50

Τα τελευταία χρόνια μια ομάδα εξερευνητών, ο Γιάννης Γκαλιούρης, ο Αντώνης Παϊτάκης και ο Λάμπρος Μουτζούρης ξεκίνησαν τον περίπλου του νησιού και μέσα από την φωτογραφική καταγραφή μας αναδεικνύουν τις απίστευτες ομορφιές της Λήμνου και πως έζησαν σαν παρέα μέσα από την περιπέτεια αλησμόνητες και μοναδικές εμπειρίες ζωής.

51 46 33 32

Έτσι έπιασαν το κουπί από ένα καγιάκ και ανακάλυψαν τον ανεκτίμητο φυσικό πλούτο που βρίσκεται κρυμμένος, στην Λήμνο με το απέραντο γαλάζιο , των όμορφων παραλιών, σπυλαίων και των δαντελωτών ακτών.

38, 37 36 35 34 31 28 26 23 22 21 19 14 13 12 11 10 9 7 5 4 2 29 27 25

Σαν σήμερα 7 Ιουνίου 2015


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video