ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τα 18 νησιά μας που στοχεύουν οι Τούρκοι

Toυ ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΥΡΜΕΛΙΔΗ

Κι όμως συζητάνε και… πόλεμο. Η Τουρκία των αντιθέσεων, η Τουρκία του Ερντογάν, κτυπά τα τύμπανα του πολέμου, χωρίς κάποια ορατή αιτία, ή κάποιο ορατό πρόβλημα.

Η αντιπαράθεση ισλαμιστών-κεμαλιστών οδηγήθηκε σε πλειοδοσία πατριωτισμού, με τον Ερντογάν να κατηγορεί ακόμα και τον Κεμάλ ότι έχασε εδάφη (νησιά) και από την Ελλάδα όπως και από άλλα κράτη (Ιράκ, Συρία) και τους κεμαλιστές να τον κατηγορούν ότι επιτρέπει στους Έλληνες να έχουν νησιά που δεν τους ανήκουν ή ανήκουν ευθέως στην Τουρκία.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να γίνεται συζήτηση στο τουρκικέ κοινοβούλιο για πόλεμο με την Ελλάδα. Η κεμαλική τουρκική αντιπολίτευση ζητάει πόλεμο με την Ελλάδα, ζητάει να πάρει «πίσω» όπως λέει τα 18 νησιά, που κατέχουν οι Έλληνες. Και ο υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου είπε ότι «υπάρχουν τρεις εναλλακτικές για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ή να τα βρούμε λύση μέσω της διπλωματίας, ή να προσφύγουμε στο διεθνές δικαστήριο ή να στείλουμε στρατό και να πάρουμε τα νησιά». Δυστυχώς ο κ. Τσαβούσογλου δεν απέκλεισε τον πόλεμο. «Εμείς συνεχίζουμε τη διπλωματία με την Ελλάδα. Αν δεν συμφωνήσουμε, η Βουλή θα αποφασίσει για τις εναλλακτικές και εμείς θα τις εφαρμόσουμε» είπε ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Ερντογάν. Η αντιπολίτευση όμως ζητάει και την διεθνή αναγνώριση του ψευδοκράτους στην Κύπρο. Μετά την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Τουρκίας (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, παίζει με το «χαρτί» του εθνικισμού θέλοντας να επικρίνει τον Ταγίπ Ερντογάν για τα όσα είπε – ή δεν είπε – κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα. Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, μιλάει για «Τα 18 νησιά που έχουν καταληφθεί παράνομα από την Ελλάδα». Και όλα αυτά μία μέρα μετά την εισβολή για προσκύνημα των «Γκρίζων Λύκων» στην Αγία Σοφία. Κατηγόρησε τον Ερντογάν για ενδοτικότητα απέναντι στην ελληνική πλευρά, ανοίγοντας για άλλη μία φορά το ζήτημα των εδαφικών διεκδικήσεων στο Αιγαίο. Πρόκειται για την δεύτερη φορά που ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου θέτει ζήτημα παράνομης κατοχής από την Ελλάδα νησιών του Αιγαίου. Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε δηλώσει ότι κατά την περίοδο Ερντογάν παραδόθηκαν στην Ελλάδα 16 νησιά. Αν και όλα αυτά γίνονται για εσωτερική κατανάλωση, το όλο θέμα είναι απειλητικό για την Ελλάδα.

Ο αρχηγός των κεμαλιστών, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σε κλειστή ενημέρωση δημοσιογράφων αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας για τα νησιά του Αιγαίου, επεσήμανε ότι «Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα κατέλαβε τα νησιά με 5.000 στρατιώτες της, σε 13 διαφορετικές περιοχές. Όταν γίνει κυβέρνηση το CHP θα φύγουν όπως ήρθαν».

Ο βουλευτής του CHP, Μουσταφά ΜΠαλμπάυ, αναφερόμενος και αυτός στον Καμμένο (που μίλησε για την ετοιμότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων) είπε: «Καταθέσαμε επίκαιρες ερωτήσεις. Το Υπουργείο Εξωτερικών δεν είπε τίποτα και ρωτήσαμε τον Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Μας διαβίβασε επίσημη απάντηση σύμφωνα με την οποία το ζήτημα της κατάληψης στα νησιά δεν είναι δική του ευθύνη. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας απάντησε στον αρχηγό μας που έθεσε το ζήτημα στην ατζέντα, με τρόπο που ξεπέρασε τα όριά του και λέγοντας: ‘Μολών Λαβέ’. Να δείτε τη σιωπή του δικού μας Υπουργού Εθνικής Άμυνας και να δείτε την αδιακρισία της Ελλάδας. Που πήγε η συνείδηση των μελών του AKP (κόμμα Ερντογάν) ; Επίσης η αιτία της ερώτησής μας στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας είναι ο εξοπλισμός αυτών των νησιών από την Ελλάδα. O Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νουρετίν Τσανικλί, μας απάντησε λέγοντας ότι αυτό το ζήτημα ενδιαφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών. Πολύ λυπηρή απάντηση. Αυτοί που θέτουν τη Λωζάνη προς συζήτηση σε κάθε ευκαιρία, πρέπει πρώτα να προστατεύουν τα ‘κέρδη’ της Λωζάνης».

Μέσα σ αυτό το κλίμα η Τουρκία εξοπλίζεται κόντρα και στις διαθέσεις του ΝΑΤΟ. Η Άγκυρα ολοκλήρωσε την αγορά των πυραύλων S-400 από τη Ρωσία. Αγόρασε τέσσερα συστήματα S-400 για 2,5 δις δολάρια. Σύμφωνα με τα υπουργεία Οικονομικών της Ρωσίας και της Τουρκίας ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις για τη χορήγηση από τη Μόσχα δανείου για την αγορά των S-400, και παραμένει μόνο η επικύρωση των τελικών εγγράφων. Το 45% του συνολικού ποσού καταβάλλεται ως προκαταβολή, ενώ το 55% είναι ρωσικά πιστωτικά κεφάλαια. Η παράδοση θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2020. Το όλο θέμα ενοχλεί το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, από τις οποίες ο Ερντογάν θέλει να αγοράσει τα υπερσύγχρονα F-35.

Επίσης η Τουρκία εξασφάλισε εξέδρα εξορύξεων την οποία θέλει να χρησιμοποιήσει στην περιοχή της Κύπρου, απειλεί μάλιστα ότι η αρχή θα γίνει από περιοχές της ελεύθερης Κύπρου.

 

Η προσοχή στην Κύπρο

Βεβαίως η προσοχή της Άγκυρας είναι συνεχώς στραμμένη στην Κύπρο. Κι αυτό γιατί συνεχίζονται οι έρευνες στην θαλάσσια περιοχή της Κύπρου για την αξιοποίηση ενεργειακών κοιτασμάτων. Κόντρα σε δυσοίωνες προβλέψεις, από φίλους και εχθρούς, τo πλοίο-γεωτρύπανο «Σάϊπεμ 12.000» της Ιταλικής «ΕΝΙ» αγκυροβόλησε στο σημείο «Καλυψώ» του τεμαχίου 6 της Κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνη, ξεκινώντας τη διαδικασία της ερευνητικής γεώτρησης που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα και θα την ακολουθήσει μια ακόμη γεώτρηση, στο τεμάχιο 3 της Κυπριακής ΑΟΖ, σε στόχο στον οποίο δόθηκε η επωνυμία «Σουπιά». Η Κύπρος στηρίζει πολλά στην διεθνή συνεργασία, για την αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών της πηγών, παρά τις τουρκικές απειλές.

Η Τουρκία λοιπόν στέλνει στα ανοικτά της Κύπρου, το σεισμογραφικό πλοίο «Μπαρμπαρός», ως απάντηση στην έλευση του γεωτρύπανου Saipem του ενεργειακού κολοσσού ΕΝΙ, στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η τουρκική προκλητικότητα εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα

Τις τελευταίες μέρες η τουρκική προκλητικότητα κλιμακώνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες τουρκικών εφημερίδων, υπήρξε επεισόδιο στα Ίμια, με τουρκική ακταιωρό να διώχνει ελληνικά ψαράδικα αλλά και ελληνικό σκάφος του λιμενικού. Το επεισόδιο δεν επιβεβαιώθηκε από τις ελληνικές αρχές.

Οι Τούρκοι έκαναν όμως και επίδειξη του γεωτρύπανου. Το νεοαποκτηθέν από την Τουρκία πλοίο-γεωτρύπανο Deepsea Metro II εμφανιζόταν συνοδεία τουρκικού πολεμικού σκάφους από το marine traffic να βρίσκεται έως το απόγευμα της Τρίτης βορειοανατολικά της Μάλτας. Το πρωί της Πέμπτης όμως βρέθηκε ανοικτά του Καφηρέα, παρακολουθούμενο διακριτικά από τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Έλλη» και αντί να κατευθυνθεί προς την Κωνσταντινούπολη, όπως ήταν προγραμματισμένο, βρέθηκε στις 11 το πρωί της Πέμπτης στο Μυρτώο Πέλαγος, πάντοτε υπό τη διακριτική παρακολούθηση της «Έλλης».

Η Τουρκία προαναγγέλλει «μάχες» για όλο το 2018. Η Υδρογραφική Υπηρεσία του τουρκικού ναυτικού εξέδωσε τις NAVTEX 1410-1411-1412/17, με τις οποίες «δεσμεύει» τρεις περιοχές στο Αιγαίο για σχεδόν όλο το 2018. Ανήμερα, αλλά και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, η Άγκυρα, στο πλαίσιο άλλης μίας άσκησης με πυρά, «δέσμευσε» εκ νέου παράνομα περιοχή στα ανατολικά της Κω, σύμφωνα με τη Navtex 1403. Παράλληλα, προανήγγειλε και άσκηση ανθυποβρυχιακού πολέμου στα δυτικά της Λέσβου, το διάστημα 27-28 Δεκεμβρίου.

Το ΓΕΕΘΑ αποφάσισε να μην απαντά με αντι-ΝΑVTEX, αλλά θα προχωρά σε διαβήματα και παρεμβάσεις προς τον Ισπανό διοικητή της υπηρεσίας, που έχει την ευθύνη για όλη την περιοχή. Φυσικά, οι Τούρκοι δεν είναι δυνατόν να “δεσμεύσουν” περιοχές στο Αιγαίο για ένα τόσο μεγάλο διάστημα και η κίνησή τους αποσκοπεί περισσότερο στην ένταση των προκλήσεων έναντι της Αθήνας, παρά στην ουσία των ίδιων των στρατιωτικών ασκήσεων.

 

Συνεχείς προκλήσεις

Τον Φεβρουάριο του 2015, στα τέλη Φεβρουαρίου η τουρκική προκλητικότητα κτύπησε «κόκκινο». Ήταν οι πρώτες βδομάδες της πολιτικής αλλαγής στην Ελλάδα και όπως αποκάλυψε αργότερα ο Νίκος Κοτζιάς, υπήρχε έτσι κι αλλιώς εγρήγορση από ελληνικής πλευράς υπό τον φόβο οι τούρκοι να θέλουν να αξιοποιήσουν την εσωτερική αντιπαλότητα (όπως επίσης και την αντιπαλότητα με τρόικα και Γερμανούς) για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην Ελλάδα. Υπάρχει άλλωστε πάντα η εμπειρία του 1996, που οι τούρκοι προκάλεσαν τα Ίμια την ώρα που ο Κ. Σημίτης αναλάμβανε την πρωθυπουργία.

Οι Τούρκοι λοιπόν τον Φεβρουάριο του 2015 άρχισαν τις προκλήσεις στο Αιγαίο με πιο χαρακτηριστική αυτής της πτήσης της 6αδας των τουρκικών μαχητικών, στην οποία επικεφαλής ήταν ο ίδιος ο Τούρκος αρχηγός ΓΕΑ, από τη Λήμνο και μέχρι το Καστελόριζο «πάνω» στον 25ο Μεσημβρινό. Εκείνη την ημέρα όσα μαχητικά σήκωνε η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία προκειμένου να αναχαιτίσει τον σχηματισμό, η Τουρκία απογείωνε τέσσερα περισσότερα με σκοπό το ζεύγος F-16 του Τούρκου αρχηγού ΓΕΑ και το συνοδευτικό επίσης ζευγάρι να μην εμπλακούν σε μία αερομαχία με τα ελληνικά και να συνεχίσουν την πορεία τους.

Εκείνη η πτήση κατεγράφη από τους επιτελείς του ΓΕΕΘΑ ως ποιοτικό χαρακτηριστικό πριν ακόμη ο Τύπος στην Άγκυρα αποκαλύψει πως επικεφαλής του σχηματισμού ήταν ο Τούρκος πτέραρχος. Η Άγκυρα μετρούσε τους σφυγμούς της νέας ελληνικής κυβέρνησης, ήταν αναγνωριστική των προθέσεων της ελληνικής πλευράς. Από εκεί και μετά ξεκίνησε και πάλι το «πάρτι» των προκλήσεων στο Αιγαίο με αποκορύφωμα την 26η Φεβρουαρίου 2015 όπου έξι τουρκικά μαχητικά ταυτόχρονα σημείωσαν υπερπτήσεις πάνω από τρία ελληνικά νησιά, ενώ ο αριθμός των παραβιάσεων του εθνικού εναερίου χώρου χτύπησε τις 41.

Στην συνέχεια το επόμενο διάστημα οι τούρκοι προχώρησαν και σε προκλήσεις στην θάλασσα, με το ερευνητικό Explora που έκανε έρευνες στο Αιγαίο σε περιοχές ελληνικών συμφερόντων.

Το καλοκαίρι του 2015, ειδικά τον Αύγουστο συνέβησαν διάφορα περιστατικά στην περιοχή των Ιμίων. Η τουρκική προκλητικότητα αυξήθηκε σε μια δύσκολη ώρα, δηλαδή την εποχή του Τρίτου μνημονίου και της διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ με την αποχώρηση 40 βουλευτών του. Παρ’ όλα αυτά τα γεγονότα είχαν κρατηθεί χαμηλά και από τις δύο πλευρές.

Το 2016 όμως ο Ερντογάν άνοιξε πολλά μέτωπα.

Προχώρησε σε πλήρη αμφισβήτηση της ελληνικής και της κυπριακής υφαλοκρηπίδας σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο επιμένει η Τουρκία, σε συνδυασμό με τις προκλήσεις στο Αιγαίο. Η Άγκυρα όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, έστειλε επιστολή στον ΟΗΕ (δημοσιεύτηκε και ως επίσημο έγγραφο του ΟΗΕ στις 30 Σεπτεμβρίου) στην οποία δήλωνε ότι έχει «απαράγραπτα» δικαιώματα στην υφαλοκρηπίδα δυτικά των ακτών της Κύπρου, έξω από τα στενά όρια των χωρικών υδάτων της. Σε μια περιοχή που όχι μόνο επικαλύπτει ένα σημαντικό τμήμα της κυπριακής ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) και Οικοπέδων για τα οποία ήδη υπάρχει διαδικασία διεθνούς διαγωνισμού, αλλά «εξαφανίζει» και την ελληνική υφαλοκρηπίδα στην περιοχή βάσει της επήρειας που έχουν όχι μόνο το Καστελόριζο και η Στρογγύλη, αλλά και η Ρόδος, η Κάρπαθος και η Ανατολική Κρήτη. Ο μόνιμος Αντιπρόσωπος της Τουρκίας στον ΟΗΕ (και νέος πρεσβευτής στην Ελλάδα) Χαλιτ Τσεβικ, με την επιστολή του προς τον Γ.Γ. του ΟΗΕ, απαντούσε στην επίσημη διαμαρτυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας (της 6ης Σεπτεμβρίου) για την παρενόχληση από τουρκικό πολεμικό πλοίο, του κυπριακού ερευνητικού σκάφους Flash Royal στις 25 Αυγούστου, ενώ πραγματοποιούσε επιστημονική έρευνα εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

Η Άγκυρα τότε με την συγκεκριμένη επιστολή παρέπεμπε σε μια σειρά μονομερών διακοινώσεων προς τον ΟΗΕ, που θεωρεί ότι έχουν αποτυπώσει το εξωτερικό όριο της υφαλοκρηπίδας της στην Ανατολική Μεσόγειο. Στις διακοινώσεις αυτές όμως έκτος εκείνων που αμφισβητούν την οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου (και στην οποία περιγράφεται η τουρκική διεκδίκηση στην περιοχή αυτή,περιμαζώνεται και η διακοίνωση της 12ης Μαρτίου 2013 η οποία μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει τουρκική την υφαλοκρηπίδα του Καστελόριζου και στην περιοχή της Ρόδου, τις οποίες μάλιστα έχει συμπεριλάβει σε Οικόπεδα τα οποία έχει προσφέρει για έρευνα και εκμετάλλευση στην τουρκική κρατική εταιρεία ΤΡΑΟ. Καθώς η τουρκική αυτή επιστολή στον ΟΗΕ έγινε λίγες ημέρες μετά τις συνομιλίες του κ. Αναστασιάδη στον ΟΗΕ και την Τριμερή συνάντηση του με τον γ.γ. του ΟΗΕ Μπαν και Μουν και τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και η συνολική παρέμβαση για το θέμα της υφαλοκρηπίδας αλλά και η αναφορά ότι «δεν υπάρχει μια μόνο Αρχή, η οποία νομίμως να εκπροσωπεί τόσο τους Τουρκοκυπρίους όσο και τους ελληνοκυπρίους, αλλά και την Κύπρο ως ένα σύνολο», αμφισβητώντας φυσικά και πάλι εμπράκτως την ύπαρξη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στο Αιγαίο τους τελευταίους μήνες οι προκλήσεις είναι συνεχείς με την διέλευση υποβρυχίων και πλοίων επιφανείας. Αποκορύφωμα το επεισόδιο στα Ίμια με τον αρχηγό του τουρκικού στόλου να προΐσταται της όλης «επιχείρησης».

Οι τουρκικές απαιτήσεις

Αυτά είναι τα 18 νησιά που θέλουν οι Τούρκοι και που ζητούν να τα πάρουν πίσω. Στο Βόρειο Αιγαίο: Φούρνοι, Θύμαινα, Οινούσσες. Στο Ανατολικό Αιγαίο το νησί Παναγιά. Στο Κεντρικό Αιγαίο, οι Καλόγεροι, στο Κρητικό Πέλαγος: Διονυσάδες, Κουφονήσι, Γαιδουρονήσι, Γαύδος. Και στα Δωδεκάνησα: Αρκιοί, Αγαθονήσι, Κίναρος, Φαρμακονήσι, Καλόλιμνος, Πλάτη, Γυαλί, Λέβιθα και Σύρνα. Στην Τουρκία λόγω της εσωτερικής αντιπαλότητας γίνεται πλειοδοσία εθνικής πολιτικής. Και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Δείχνει επίσης και την ορθότητα της απόφασης της κυβέρνησης να αναζητήσει διαύλους επικοινωνίας με τον Ερντογάν.

 

Αναδημοσίευση από : http://ift.tt/QHPYCD

The post Τα 18 νησιά μας που στοχεύουν οι Τούρκοι appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video