ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Λήμνος στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η Λήμνος στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Πλήρως ανανεωμένη, με νέες παράλληλες εκδηλώσεις και καινοτόμες προτάσεις, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, δίνει ραντεβού για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών όσο και με τους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων.

Η 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ με Χρυσό Χορηγό την διεθνώς πολυβραβευμένη, ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain, ανοίγει τις πόρτες της από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες της. Η πανελλήνια απήχηση που καταγράφει εδώ και τέσσερα χρόνια η διοργάνωση της ΕΞΠΟΤΡΟΦ εδραιώνει τη θέση της μεταξύ των κορυφαίων εκθέσεων Τροφίμων & Ποτών.

Μικροί παραγωγοί με τεχνογνωσία, μεράκι και όραμα και ελληνικές αναγνωρισμένες εταιρείες με ισχυρή θέση τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά δίνουν δυναμικό «παρών», αναγνωρίζοντας τη δυναμική της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών που επιμένουν… ελληνικά. Ειδικά φέτος τα μοναστηριακά προϊόντα έχουν την τιμητική τους, καθώς αγνά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, θα πλημμυρίσουν με τα αρώματα και τις εκλεκτές τους γεύσεις την 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Από τη Λήμνο θα συμμετέχουν οι παρακάτω παραγωγοί:

ΕΚΘΕΤΗΣ

ΕΙΔΟΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

LIMNOS ORGANIC WINES ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ - ΤΣΙΒΟΛΑΣ

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

ΛΗΜΝΟΣ

B46-B48,A38-A44

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ Η ΕΝΩΣΗ

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

ΛΗΜΝΟΣ

B46-B48,A38-A44

ΚΤΗΜΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΘΡΑ

ΠΟΤΑ

ΛΗΜΝΟΣ

B46-B48,A38-A44

Με τιμώμενη περιοχή την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανεβάζει ακόμη υψηλότερα τον πήχη, επενδύοντας στην εξωστρέφεια και τις γόνιμες επιχειρηματικές συναντήσεις. Στο πλαίσιό της εγκαινιάζεται το ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT, όπου θα πραγματοποιηθούν εξατομικευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις, δίνοντάς τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να έρθουν σε απευθείας επαφή με εκπροσώπους σημαντικών επιχειρήσεων της χώρας, καθώς και των διεθνών αγορών. Επιπλέον, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθούν οι Ημέρες Καριέρας της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, όπου εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων του τουρισμού και επισιτισμού προσφέρουν ευκαιρίες επαγγελματικής δραστηριοποίησης σε επαγγελματίες και άρτια εκπαιδευμένους σπουδαστές.

Επιπλέον, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της γαστρονομικής γιορτής, καθώς το καταναλωτικό κοινό απολαμβάνει τέσσερις ημέρες «πλημμυρισμένες» με ασυναγώνιστες γευστικές εκπλήξεις: σπάνια προϊόντα, παράλληλες εκδηλώσεις με καταξιωμένους σεφ και bartenders, σεμινάρια με κορυφαίους sommelier και διατροφολόγους, καθώς και τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής «GREEK CHEF 2018» σε συνεργασία με αναγνωρισμένες Λέσχες Αρχιμαγείρων. Τέλος, οινοποιοί από κάθε γωνιά της Ελλάδος θα δώσουν το «παρών» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, καθώς εγκαινιάζεται η νέα της εξειδικευμένη ενότητα «Τα κρασιά της Ελλάδας». Πρόκειται για μια μοναδική οινική συνάντηση, η οποία θα αναδείξει τόσο τα ελληνικά κρασιά όσο και το σημαντικό έργο των τοπικών οινοποιών.

Με τη σφραγίδα της RM International

Τη διοργάνωση της ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 αναλαμβάνει και φέτος η RM International. Στα 26 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, η RM International έχει διοργανώσει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκεπτών.

5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018: 26 – 29 Ιανουαρίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΩΡΑΡΙΟ: 26/1: 12.00 – 21.30, 27-28/1: 10.00 – 21.30, 29/1: 10.00 – 17.00

Για προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr πατήστε εδώ

Δωρεάν είσοδος για επαγγελματίες τροφίμων (με πρόσκληση)

www.expotrof.gr #expotrof18

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Λίστα εκθετών: http://ift.tt/2ENyS0P

Παράλληλες εκδηλώσεις: http://ift.tt/2EQBHyc

Πρόσκληση επαγγελματία: https://goo.gl/PeiD2t

Αγορά εισιτηρίων ιδιώτη: http://ift.tt/2E1YGFg

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video