ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έδωσε τη μάχη του ο Διαγόρας Ικαρίας

Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, επιτρέπεται να πέφτεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς. Μπορεί στην τελευταία επίσκεψή του στο λεκανοπέδιο Αττικής ο Διαγόρας Ικαρίας να ηττήθηκε με 3-0 από την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου με 3-0 (ημίχρονο 1-0), αλλά έρχεται η τελευταία αγωνιστική με μια σημαντική μάχη που θα κρίνει την παραμονή του στη Β’ Εθνική γυναικών, με αντίπαλο το Φοίνικα Αγίας Σοφίας.

Με ελλείψεις, αλλά και με το γνωστό μαραθώνιο ταξίδι, λόγω του κακού συνδυασμού δρομολογίων (όμως αναπόφευκτου και υποχρεωτικού) η ομάδα της Ικαρίας προσπάθησε και κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, στο γήπεδο – βούρκο, έχασε όμως το κέντρο και επέτρεψε στην αντίπαλη ομάδα να πάρει μέτρα στο γήπεδο.

Εξαιρετική ήταν η διαιτησία, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που χειρούργησε χωρίς αναισθητικό την ομάδα, στερώντας της πολύτιμους βαθμούς.

Οι φίλοι του Διαγόρα για άλλη μία φορά έδωσαν μαζικό παρόν στην εξέδρα και ήταν επίσης για άλλη μία φορά περισσότεροι από τους γηπεδούχους, γράφοντας με την παρουσία τους, σε όλα τα γήπεδα που τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί εκτός έδρας ο Διαγόρας μία ιδιαίτερη ιστορία (Μπραχάμι, Λαμία, Ιστιαία, Ερέτρια, Ρόδος, Ηράκλειο, Καματερό, Ζωγράφου, Παιανία, Μαγούλα, Βριλήσσια).

 

Νάσος Μπράτσος

 

Αναδημοσίευση από : http://ift.tt/2tTaZyc

 

 

The post Έδωσε τη μάχη του ο Διαγόρας Ικαρίας appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video