ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο ΚΥΤ Σάμου ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ

Το ιατρείο του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Σάμου επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ.
 
Με τη μετάβασή του στη Σάμο ο κ. Ρόζενμπεργκ ολοκλήρωσε μια σειρά επισκέψεων στις αντίστοιχες δομές των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, οι οποίες υποστηρίζονται από εξειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και διαπολιτισμικούς μεσολαβητές μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος PHILOS.
 
Με την επί τόπου παρουσία του και τη συνομιλία του με τη διοικήτρια του ΚΥΤ, Μ. Δ. Νιούτσικου, ο κ. Ρόζενμπεργκ είχε την ευκαιρία να διαμορφώσει ολοκληρωμένη αντίληψη για τις συνθήκες λειτουργίας τόσο του ιατρείο, όσο και τη γενική κατάσταση που επικρατεί στο ΚΥΤ Σάμου.
 
Ο κ. Ρόζενμπεργκ συνεχάρη τους εργαζόμενους, που υπερβάλλουν εαυτόν για τη σωστή εκτέλεση των καθηκόντων τους μέσα σε υποδομές που υπολείπονται κατά πολύ του ανεκτού.
 
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Σάμο, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ συναντήθηκε με τον αναπληρωτή διοικητή και διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου "Άγιος Παντελεήμων", Νίκο Κακλαμάνη. Κατά τη συνάντηση αναδείχθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο κατά τη διαχείριση των προερχόμενων από το ΚΥΤ περιστατικών.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video