ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο «ηθικός αυτουργός» της παράγκας σε παραλία της Λήμνου δίνει τη δική του απάντηση (photos)

Ο «ηθικός αυτουργός» της παράγκας σε παραλία της Λήμνου δίνει τη δική του απάντηση (photos)

Τη δική του απάντηση στην καταγγελία αναγνώστη του limnosfm100.gr για ύπαρξη παράνομης ιδιοκατασκευής σε παραλία της Λήμνου, έδωσε σήμερα μέσω του σταθμού μας κάτοικος της Λήμνου, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι ο ίδιος που προχώρησε στην κατασκευή.

Η επιστολή που έφτασε στον FM 100 αναφέρει:

"Καλημέρα, θέλω να δώσω κάποιες απαντήσεις για το θέμα που δημιουργήθηκε στην παράλια της Παρανησίας!

Ο καταγγέλλων δεν ανέφερε την ύπαρξη ξυλείας στα πέριξ της κατασκευής, τα οποία προορίζονταν για άλλη μια ίδια κατασκευή (η οποία φυσικά και δεν θα γίνει) στην είσοδο της παραλίας.

Πήρα την πρωτοβουλία να κάνω κάτι όμορφο, σε μια απομονωμένη παραλία για να εξυπηρετήσω όχι μόνο εμένα αλλά και τους άλλους!! Με δικά μου έξοδα, με δικό μου κόπο, με μεράκι και αγάπη!!

Πράγματα άγνωστα μάλλον για τον καταγγέλλοντα!!

Στις φωτογραφίες θα δείτε πως οι πλαϊνοί τοίχοι, απο παλέτες, έχουν γίνει δυο διθέσιοι καναπέδες κ ένα τραπέζι. Ο λόγος που ήταν οι παλέτες ως τοίχοι πάνω στην κατασκευή, ήταν για να μπορέσω να βάλω το σύρμα για να αντέξει το βάρος του φοίνικα και μετά να δεθεί.

Επίσης στις φωτογραφίες θα δείτε πόσο πολύ αγαπάει ο κόσμος την παραλία....με σκόρπια στρώματα θαλάσσης, μπειμπιλίνα, χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας, ρούχα κ σεντόνια, χαλασμένες ομπρέλες, φαγωμένους αχινούς, σπασμένα κλαδιά και άλλα πολλά!!!

Άνθρωποι σαν αυτόν που έκανε την καταγγελία κ σαν αυτούς που κάνανε όλο αυτό το σκουπιδαριό κρατάνε το νησί μας πίσω!!!

Παρακαλώ να κοινοποιηθεί.

Με εκτίμηση ένας εγκληματικός, θρασύτατος, αναίσθητος αλαζόνας...."

{gallery}paragka_limnos{/gallery}


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video