ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μανωλόπουλος: «Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα που έχουμε κάνει ως τώρα εκτός έδρας»

Μανωλόπουλος: «Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα που έχουμε κάνει ως τώρα εκτός έδρας»

Του Ορέστη Καψή

Δείτε αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου:

«Ερχόμενοι εδώ είχαμε δουλέψει αρκετά. Τα σημεία κλειδιά ήταν να μην κάνουμε λάθη στην επίθεση, γιατί θα δίναμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να φύγει στον αιφνιδιασμό. Ξέραμε ότι έχει ελλείψεις στο πλέι μέικερ και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Και το επίπεδο της ενέργειας να ήταν στο ανώτατο επίπεδο και στα 40 λεπτά. Αυτό ήταν το βασικό μας πλάνο. Eìμαι ευχαριστημένος από το ξεκίνημα του αγώνα. Ήταν ίσως το καλύτερο ξεκίνημα που έχουμε κάνει ως τώρα εκτός έδρας. Είμαστε νέα ομάδα και προσπαθούμε να φτιάξουμε χαρακτήρα. Είμαι ευχαριστημένος με το πρώτο μέρος. Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Κάναμε βέβαια και 9 λάθη που μας στοίχισαν.

Στο ημίχρονο είπα στα αποδυτήρια στα παιδιά ότι το τρίτο δεκάλεπτο είναι το καλύτερο της ΑΕΚ. Πράγματι έπαιξε δυνατά στην άμυνα, στο όριο του φάουλ, εμείς κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και στο τέλος και το παιχνίδι».

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ: «Είδα παλιούς φίλους. Τα συναισθήματα είναι πολύ καλά, απλά όταν είσαι προπονητής σε άλλη ομάδα, είσαι συγκεντρωμένος σε αυτή. Ευχαριστώ τον κόσμο που με χειροκρότησε».

 

Πηγή: basketblog.gr

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video