ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενημερωτικές συναντήσεις ψυχολόγων που έχουν προσληφθεί στα ΕΠΑΛ

Το υπουργείο παιδείας με το έγγραφο του Φ25α/179250/Δ4/24-10-2018 ενημερώνει για τις συναντήσεις ψυχολόγων που έχουν προσληφθεί στα ΕΠΑΛ

Θέμα: Ενημερωτικές συναντήσεις Ψυχολόγων.

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της Πράξης Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. – Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ. με MIS 5010706, προετοιμάζεται η ενημέρωση των ψυχολόγων που έχουν προσληφθεί στα ΕΠΑ.Λ. όλης της χώρας.

Η επικείμενη ενημέρωση των ψυχολόγων που έχουν προσληφθεί έχει προγραμματισθεί για τις 2 και 3 Νοεμβρίου, ως εξής:

2 Νοεμβρίου οι εξής περιοχές: Κεντρική Μακεδονία – Δυτική Μακεδονία.

3 Νοεμβρίου οι εξής περιοχές: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη – Ήπειρος – Θεσσαλία – Βόρειο Αιγαίο.

Προκειμένου να οργανωθούν έγκαιρα και απρόσκοπτα οι μετακινήσεις ή/και διανυκτερεύσεις των ψυχολόγων παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τα ΕΠΑ.Λ. ευθύνης σας και να μας γνωστοποιήσετε μέχρι και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 12:00 τα στοιχεία.

Η ενημέρωση θα υλοποιηθεί στις 2 και 3 Νοεμβρίου 9.00-15.00 μ.μ. στο 2ο ΠΕΚ Θεσσαλονίκης, (Λεωφόρος Στρατού 129, Τ.Κ. 56429, Πολίχνη).

Η απόφαση μετακίνησης εκδίδεται από την Επιτελική Δομή του ΕΣΠΑ και τα έξοδα μετακίνησης – διαμονής καλύπτονται από την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ.

Η συμμετοχή όλων των ψυχολόγων στην ενημέρωση θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, αν όχι υποχρεωτική. Εξαιρούνται οι ψυχολόγοι που έχουν ήδη παρακολουθήσει τις ενημερωτικές συναντήσεις που έγιναν στις 24 & 25 Απριλίου στο ΥΠ.Π.Ε.Θ. στο πλαίσιο της Πράξης.

Επισημαίνεται ότι άμεσα θα σταλεί η πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα ΥΠ.Π.Ε.Θ. και το πρόγραμμα της ενημερωτικής συνάντησης.

Αναδημοσίευση από :  https://ift.tt/2npgUva

The post Ενημερωτικές συναντήσεις ψυχολόγων που έχουν προσληφθεί στα ΕΠΑΛ appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video