ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μούρτος: «Πρέπει να αποδείξουμε στην πράξη ότι μάθαμε από τα λάθη μας»

Μούρτος: «Πρέπει να αποδείξουμε στην πράξη ότι μάθαμε από τα λάθη μας»

Ο παίκτης του Ήφαιστου Λήμνου Σπύρος Μούρτος μοιράστηκε τις σκέψεις του για το επερχόμενο παιχνίδι με το Ρέθυμνο για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο 28χρονος γκαρντ στο blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και δε μας επιτρέπουν να χαλαρώσουμε για πολύ μέσα στις γιορτές. Παρόλα αυτά θέλω να πω ότι περάσαμε εξαιρετικά τα Χριστούγεννα εδώ στη Λήμνο. Την παραμονή είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον κόσμο που μάς στηρίζει από την αρχή της σεζόν, με αποτέλεσμα το γήπεδο να είναι γεμάτο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Ανήμερα των Χριστουγέννων η ομάδα είχε φροντίσει να είμαστε όλοι μαζί, με τους δικούς μας ανθρώπους, μια πραγματική οικογένεια όπως γίνεται από την πρώτη στιγμή στον Ήφαιστο, στα καλά αλλά και τα δύσκολα.

Η αλήθεια είναι πάντως, πώς σε καμία περίπτωση δε βγήκε από το μυαλό μας το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στο Ρέθυμνο. Κάναμε καλές προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας και θέλουμε πάρα πολύ το πρώτο μας «διπλό» στο πρωτάθλημα. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και μαχητικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Έχουμε πάρει αρκετά μαθήματα μέχρι τώρα αλλά πρέπει ν’ αποδείξουμε στην πράξη ότι μάθαμε από τα λάθη μας. Απέναντι μας θα βρεθεί μία ομάδα που της λείπουν οι νίκες. Έχει αλλάξει σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν και ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια θα παλέψει, ώστε να τα καταφέρει. Αυτό σημαίνει πώς δε χρειάζονται πολλά λόγια από εμάς, αρκεί να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ ξανά χρόνια πολλά σε όλους. Να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο. Καλή χρονιά και με επιτυχίες για την ομάδα μου».

 

Πηγή: sportsroom.gr

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video