ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Ικαρία σήμερα Μεγάλη Τρίτη «αποχαιρετά» μια …μεγάλη καρδιά, τον Γιάννη Βατούγιο (Πελεκάνο)

Σήμερα  Τρίτη 23/4/2019 αποχαιρετάμε τον αγαπημένο και μοναδικό Γιάννη Βατούγιο (ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ) στον Άγιο Χαράλαμπο Καλάμου στι 1μ.μ
Η κοινωνία της Ικαρίας είναι φτωχότερη,θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Για όλους εμάς εδώ στην Ικαρία, αλλά και για μένα προσωπικά ο Γιάννης υπήρξε η ψυχή και η καρδιά της Δυτικής Ικαρίας στα γλέντια, στην προσφορά, στο κέφι, δημιουργώντας μια ξεχωριστή προσωπικότητα, χαρακτηριστική για την περιοχή του. Ξεπερνώντας το όποιο μικρό πρόβλημα που είχε εκ γενετής, ο Γιάννης, ο Πελεκάνος για τους περισσότερους, αφού αυτό το ψιλόλιγνο κορμί άνοιγε τα χέρια του σαν τα φτερά του πελεκάνου όταν ήθελε να χορέψει, πάντα με το μαντηλάκι του στο κεφάλι, μας πρόσφερε απλόχερα την φιλοξενία του, το κέφι του, το τραγούδι του, τον αυτοσαρκασμό του (δεν είχε ποτέ κόμπλεξ), συμμετέχοντας στα περίφημα αποκριάτικα γλέντια του Πάπα, χορεύοντας τον γνωστό σκοπό του «αράπη» αφού προηγουμένως είχε μουτζουρώσει την μούρη του με την καψαλιά από τα καζάνια του πανηγυριού.

Με το περίφημο χαμόγελο του για καλωσόρισμα, την καλοκάγαθη καρδιά μικρού παιδιού για όσους τον γνώριζαν καλύτερα, ο Γιάννης ήταν η χαρακτηριστική φυσιογνωμία της δυτικής Ικαρίας, που το σημερινό του «ταξίδι», μας κάνει να αισθανόμαστε πραγματικά φτωχότεροι από τις πραγματικές εικόνες του νησιού μας πού ολοένα και μειώνεται ο αριθμός τους.

Ήσουν και θα είσαι πάντα Γιάννη μέσα στη καρδιά μας, ο ένας και μοναδικός ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ, που δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό σου ταξίδι, στου παράδεισου τα μέρη.

Σωτήρης Πολίτης

 

The post Η Ικαρία σήμερα Μεγάλη Τρίτη «αποχαιρετά» μια …μεγάλη καρδιά, τον Γιάννη Βατούγιο (Πελεκάνο) appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video