ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λήμνος: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στην «Αποθήκη» και το φετινό καλοκαίρι

Λήμνος: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στην «Αποθήκη» και το φετινό καλοκαίρι

Το φετινό καλοκαίρι άρχισε δυναμικά στον χώρο τέχνης «Αποθήκη», με την έκθεση του Λυκείου Ελληνίδων Λήμνου και την ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Κοντέλλη «Dreamland» η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 12 Ιουλίου.

Όμως οι καλλιτεχνικές συναντήσεις για το φιλότεχνο κοινό της Λήμνου δεν σταματούν εκεί, αφού η «Αποθήκη» έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκθέσεων και φεστιβάλ που θα πλαισιώσουν και τους μήνες του καλοκαιριού.

Δείτε πώς διαμορφώνεται:

28/6 – 12/7
Γιώργος Κοντέλλης “Dreamland” Ατομική Έκθεση Φωτογραφίας
Ο Λήμνιος φωτογράφος Γιώργος Κοντέλλης παρουσιάζει την ατομική του έκθεση με τίτλο “Dreamland” με τοπία της Λήμνου σε ονειρικές μορφές.

14/7 – 3/8
«Χάραξη Πορείας» Ομαδική Έκθεση Χαρακτικής
Η Ώχρα Μπλε διοργανώνει έκθεση χαρακτικής με έργα 23 καλλιτεχνών από την Ένωση Ελλήνων Χαρακτών, με την υποστήριξη του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου. 

5/8 – 6/8
Limnos Philema
Η Αποθήκη σε συνεργασία με το Taste Lemnos και το Lemnos Wine Trails διοργανώνουν ένα ιδιαίτερο δρώμενο φέτος το καλοκαίρι. Ένα Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Κρασιού με τίτλο Lemnos Philema με προϊόντα τροφίμων και κρασιών που παράγονται στο νησί της Λήμνου. Υπό την αιγίδα της ΑΜΚΕ "Λήμνος Τουριστική".

8/8 – 10/8
Market Days @ Apothiki
Ένα φεστιβάλ με σκοπό να αναδείξει τη δουλειά Λημνιών αλλά και άλλων δημιουργών, με μέρος συνάντησης την Αποθήκη. Καλλιτέχνες, σχεδιαστές και κατασκευαστές, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό και ο κόσμος της Λήμνου και οι επισκέπτες της θα μπορέσουν να γνωρίσουν και να αγοράσουν τις δημιουργίες τους.

12/8 – 26/8
Γιώργος Παππάς "Ματιές στον Άνθρωπο" Ατομική Έκθεση
Ο εικαστικός Γιώργος Παππάς παρουσιάζει την ατομική του έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Ματιές στον Άνθρωπο" η οποία παρουσιάζει έργα που στρέφονται γύρω από την θεματική της παχυσαρκίας και της χρήσης των πολυμέσων στην καθημερινή ζωή.

27/8 - 3/9
Θάλεια Κερούλη "Χαρτιγραφίες" Ατομική Έκθεση
Η καλλιτέχνιδα Θάλεια Κερούλη παρουσιάζει την ατομική της έκθεση με μια σειρά πορτρέτων φτιαγμένα από χαρτιά.

 

Facebook: http://ift.tt/29R2olL
Website: http://ift.tt/29Xbzog

 

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video