ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Όταν οι ωφελούμενοι του ΚΗΦΗ Λήμνου γίνονται παιδιά (photos)

Όταν οι ωφελούμενοι του ΚΗΦΗ Λήμνου γίνονται παιδιά (photos)

Με μεγάλη επιτυχία και σε πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε εχθές Τρίτη, η Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) στα Καμίνια.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του ΓΑΣ ΜΥΡΙΝΑΣ και του χορευτικού τμήματος του Μούδρου ενώ παραβρέθηκαν και μέλη του Ερυθρού Σταυρού/Παράρτημα Λήμνου, ο Αντιδήμαρχος Μούδρου, κος Σαρρής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, μέλη του Δ.Σ του ΟΚΠΑ και κάτοικοι της περιοχής, που απόλαυσαν μια πολύ ωραία παρουσίαση παραδοσιακών χορών και καλάντων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΠΑ εκφράζει τις ευχαριστίες του και την ευγνωμοσύνη του για την ανιδιοτελή και γεμάτη αγάπη προσφορά όλων των συντελεστών της γιορτής, αφού ήταν έκδηλη η ικανοποίηση και η συγκίνηση στα πρόσωπα των ωφελούμενων της δομής για τις ωραίες στιγμές συντροφικότητας και αλληλεγγύης που έζησαν και για την ευκαιρία που τους δόθηκε να τραγουδήσουν και να χορέψουν και οι ίδιοι, συμμετέχοντας στο «γλέντι», που κράτησε πολλή ώρα μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Στο τέλος της εκδήλωσης επιδόθηκαν στα μέλη του Συλλόγου αναμνηστικά δώρα και ημερολόγια που οι ωφελούμενοι είχαν φτιάξει μόνοι τους, με την βοήθεια του προσωπικού ενώ μικροί Αγιοβασίληδες πρόσφεραν δώρα και στους φιλοξενούμενους ηλικιωμένους του ΚΗΦΗ.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, που θα διανεμηθούν σε άπορους συνδημότες μας στην ΔΕ Μούδρου ενώ σημαντική ήταν η προσφορά «δεμάτων αγάπης» από το Παράρτημα Λήμνου του Ερυθρού Σταυρού που ήδη, σε συνεννόηση με τον Οργανισμό, δόθηκαν σε οικογένειες της περιοχής.

«Με τις ευχές του Δ.Σ του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου για Καλή Χρονιά και την προσδοκία για συνεργασία όλων μας, ώστε να προσφέρουμε σε όσους έχουν ανάγκη την υποστήριξη μας και την αλληλεγγύη μας».

{gallery}Kifi_giorti{/gallery}


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video