ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση βουλευτή Σάμου, αυτοδιοικητικής ηγεσίας και παραγόντων τουρισμού της Σάμου με την Υπουργό Τουρισμού

Δελτίο τύπου του Βουλευτή Σάμου με τίτλο 

Η συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού κ. Κουντουρά και ο προγραμματισμός των επόμενων δράσεων για την τουριστική προβολή και την αναπτυξιακή πορεία της Σάμου

S6

Τη Δευτέρα 29-2-2016 , πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού, η συνάντηση του Βουλευτή Σάμου κ. Δημήτρη Σεβαστάκη, της αυτοδιοικητικής ηγεσίας του νησιού και παραγόντων του τουρισμού, με την Υπουργό κ. Ε. Κουντουρά. Στη συνάντηση συμμετείχαν και έκαναν τις εισηγήσεις τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κατρακάζος, ο Δήμαρχος κ. Αγγελόπουλος, τα στελέχη του τουρισμού κ. Βαλής και κ. Πλατανιώτης, καθώς και ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Κυριαζής. Συμμετείχε επίσης και στέλεχος του γραφείου του Υπουργού Οικονομικών κ. Αλεξιάδη.

Στη συζήτηση έγινε ενημέρωση της Υπουργού για τα παραγωγικά και οικονομικά προβλήματα που απορρέουν από την προσφυγική κρίση και διατυπώθηκε το αίτημα βοήθειας του Υπουργείου για τη διεθνή επικοινωνιακή προβολή των τουριστικών ποιοτήτων της Σάμου, καθώς και η χάραξη ενισχυτικών πολιτικών. Επίσης από τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων τέθηκαν και εξειδικευμένα ζητήματα οικονομίας, επιχειρηματικών υποχρεώσεων, ΦΠΑ, ένταξης νέων επιχειρήσεων στο ΕΣΠΑ κ.λπ.

Η Υπουργός περιέγραψε τις ενισχυτικές δράσεις που έχει δρομολογήσει, κυρίως σε συνεργασία με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, που θα πρέπει όμως να εξειδικευτούν για κάθε νησί ξεχωριστά, αφού υπάρχουν τοπικές ιδιαιτερότητες. Επίσης από την εκπρόσωπο του γραφείου του κ. Αλεξιάδη έγινε καταγραφή των προτεραιοτήτων, οι οποίες θα οργανωθούν σε υπόμνημα που θα υποβληθεί στο Υπουργείο.

Με την παρέμβαση του Βουλευτή κ. Δ. Σεβαστάκη, κλείστηκε από την ίδια την Υπουργό, συνάντηση με τον Γ.Γ. του ΕΟΤ για την ερχόμενη Παρασκευή το μεσημέρι, ώστε να αναπτυχθούν περεταίρω οι ιδέες και τα προτεινόμενα από τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, τον κ. Δήμαρχο και τον κ. Αντιπεριφερειάρχη.


Στο:ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video