ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Σάμου για την ανάκαμψη του τουρισμού

 
Μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σάμου, την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Αντιπεριφέρεια Σάμου όλων των φορέων που αποτελούν την επιτροπή για την αντιμετώπιση της κρίσης στον τουρισμό από το προσφυγικό και μεταναστευτικό πρόβλημα.

Στη συνάντηση, εκτός από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, εκπρόσωποι από το Δήμου Σάμου, ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων, ο Πρόεδρος των Ενοικιαζόμενων Δωματίων, εκπρόσωποι του Συλλόγου των Τουριστικών Πρακτόρων και εκπρόσωποι των επαγγελματιών του τουρισμού από το Καρλόβασι και το Μαραθόκαμπο.
 
Έγινε ενημέρωση για τη συνάντηση με την Αναπληρώτρια  Υπουργό Τουρισμού, αλλά και αναλυτική παρουσίαση των δεδομένων από το μέτωπο των κρατήσεων, όπου τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν ενθαρρυντικά μηνύματα μόνο από τη Σκανδιναβική αγορά. Κοινή πεποίθηση όλων των φορέων ήταν οι πολύ χαμηλές προσδοκίες για την υιοθέτηση από την Κυβέρνηση των αιτούμενων αναγκαίων μέτρων. 

Για το λόγο αυτό τονίστηκε από όλους η ανάγκη αυτοοργάνωσης και δράσης τοπικά. 

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί,  και ήδη μπήκε στο στάδιο της προετοιμασίας για την υλοποίησή της, πολύ σημαντική δράση δημιουργίας ζήτησης στην Ελληνική αγορά. Αποφασίστηκε επίσης, να συγκεντρωθούν πόροι από όλους τους φορείς για την πραγματοποίηση στοχευμένης δικτυακής διαφήμισης μέσω ειδικών στη Γερμανική, την Αγγλική, την Ολλανδική και τη Σκανδιναβική αγορά και ήδη άρχισε η διερεύνηση της συνεργασίας με τέτοιους ειδικούς.

Αποφασίστηκε τέλος, να γίνει επικοινωνιακή εκμετάλλευση και να προβληθεί η ασφάλεια που το νησί μας παρέχει, δεδομένου ότι οι Αμερικανοί επιβάτες της Celestyal Cruises επέλεξαν τη Σάμο ως ασφαλή προορισμό, αντί για την Τουρκία, με προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων από το ερχόμενο Σάββατο. 

Φωτογραφία: Ντίνα Καραγιάννη


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video