ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

(Ε.Ο.Α.Ε.Ν.) – 1η Ιουνίου 2016… Ημέρα θλίψης οργής και αγανάκτησης για 11 ακόμα νησιά του Αιγαίου

 

fpa fpa nisia

Την θλίψη, οργή και αγανάκτηση, γιατί από χθες 1η Ιουνίου 2016 τέθηκε σε εφαρμογή η 2η πράξη μιας «νησοκτόνου» πολιτικής που ακολουθεί η Κυβέρνησή, καταργώντας τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ σε 11ακόμη νησιά του Αιγαίου, εκφράζει ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.) εκπροσωπώντας το σύνολο των Επιμελητηρίων της χώρας που στην αρμοδιότητά τους ανήκουν τα νησιά (Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Σάμος, Χίος, Λέσβος, Βόρειες Σποράδες, Σκύρος, Θάσος και Σαμοθράκη).

Η εγκληματική αυτή πρακτική, που ακόμη και Κυβερνητικά στελέχη την χαρακτηρίζουν ως αντισυνταγματική, αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2016, βυθίζοντας  τα νησιά μας σε κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση, από την κατακόρυφη αύξηση του κόστους διαβίωσης και την συρρίκνωση της παραγωγικής δραστηριότητας, οδηγώντας  πολλά απ΄ αυτά στην ερημοποίηση.

 

Διερωτώμεθα που είναι η συνταγματικά κατοχυρωμένη, από το άρθρο 101, ιδιαίτερη μέριμνα για τα νησιά, αλλά και η εφαρμογή έστω ενός μέτρου από την «ρήτρα νησιωτικότητας» και τη λειτουργία του Συμβουλίου Νησιωτικής Πολιτικής (ακόμη δεν έχει συνέλθει σε πρώτη συνεδρίαση !!!), που προβλέπουν οι διατάξεις του ν. 4150/2013.

 

Ως νησιώτες επιχειρηματίες δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να αποτρέψουμε τα χειρότερα για τα νησιά μας, γι΄ αυτό και σε συνεργασία με τις νησιωτικές Περιφέρειες και τους Δήμους θα επιδιώξουμε να βρούμε δικαίωση ενώπιον των ελληνικών και των ευρωπαϊκών δικαστικών αρχών, έχοντας τη



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video