ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στάση εργασίας στο Νοσοκομείο Σάμου την Τετάρτη 29/6


Ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου θα συμμετάσχει την Τετάρτη 29 Ιουνίου στην τετράωρη Πανελλαδική Στάση Εργασίας στο Ε.Σ.Υ, την Πρόνοια και το Ε.Κ.Α.Β, από τις 11:00 έως τις 15.00.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 12:00 αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Βουλευτή Σάμου και στο Δήμο Σάμου.

Η σχετική προκήρυκη της στάσης εργασίας αναφέρει τα εξής:

"Ξεσηκωνόμαστε.

Λέμε ΟΧΙ

1. Στη ΔΙΑΛΥΣΗ του ΕΣΥ, της ΠΡΟΝΟΙΑΣ, του ΕΚΑΒ
2. Στις ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ Συμβάσεις ΕΡΓΟΥ.
   
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

Άμεση στελέχωση των Δημόσιων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας με μόνιμο προσωπικό όλων των κλάδων και ειδικοτήτων. Μόνιμη σταθερή εργασία για όλους.

Πλήρης χρηματοδότηση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Αποκλειστικά Δημόσια και δωρεάν Υγεία – Πρόνοια. Κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία.

Απόσυρση όλων των Αντιασφαλιστικών Νόμων.

Ένταξη όλων των Υγειονομικών στα ΒΑΕ.

Ανάκτηση όλων των απωλειών από το 2010 και μετά.

Να καταβληθεί τώρα με πολιτική απόφαση το επίδομα των 176 Ευρώ σε όλους.

Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων του 2011 για νυχτερινά, αργίες και υπερωρίες στους εργαζόμενους του Γ.Ν Σάμου και του Κ.Υ Καρλοβάσου
".


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video