ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κόντρα ΑΜΚΕ - Ένωσης ξενοδόχων Λήμνου για την ευρεία σύσκεψη για τον τουρισμό

Κόντρα ΑΜΚΕ - Ένωσης ξενοδόχων Λήμνου για την ευρεία σύσκεψη για τον τουρισμό

Επιστολή προς την Ένωση ξενοδόχων Λήμνου απέστειλε η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική, ζητώντας την ακύρωση της ευρείας για αύριο σύσκεψη που οργανώνεται αφού όπως αναφέρει η επιστολή «Θεωρούμε ότι η κίνησή σας αυτή είναι λανθασμένη και μας αναγκάζει να σκεφτούμε ότι η πρόθεσή σας είναι διαφορετική από αυτή που αναφέρετε».

Η επιστολή της ΑΜΚΕ αναφέρει:

«Σε απάντηση της από 31/5/2016 επιστολή σας , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω :

1. Στην ΑΜΚΕ ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου είναι από τα ιδρυτικά μέλη όπως και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου , ο Δήμος Λήμνου , Το Επιμελητήριο Λέσβου Παράρτημα Λήμνου , ο Εμπορικός Σύλλογος Λήμνου . Θεωρούμε η κίνηση πρόκλησης συμβουλίου άμεσα , θα έπρεπε να γίνει υπό το συντονισμό της ΑΜΚΕ στην οποία οι περισσότεροι που προσκλήθηκαν από εσάς είναι μέλη .

2. Σε συμβούλιο της ΑΜΚΕ συζητήθηκε η ανάγκη επαγγελματικής προσέγγισης του τουρισμού της Λήμνου , σημείο στο οποίο θα μπορούσατε να λάβετε ενεργό ρόλο στο συντονισμό μιας τέτοιας προσπάθειας , αλλά δεν αναφέρθηκε σε αυτά κάτι συγκεκριμένο από την πλευρά της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου .

3. Στο τελευταίο συμβούλιο στο οποίο παραβρέθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ένωσης δεν αναφέρθηκε καθόλου η πρόσθεσή σας για κάλεσμα ειδικού συμβουλίου που αναφέρετε .

4. Η αποστολή της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική είναι η μέριμνα για τον Τουρισμό , τα πολιτιστικά και τα προϊόντα του νησιού μας . Οπότε το «όλοι μαζί» αντιπροσωπεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τη συγκεκριμένη εταιρία . Πράγμα για το οποίο έχει γίνει στο παρελθόν και πρόσκληση στο Σύλλογο ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων , στο Σύλλογο Εστίασης , στους Επαγγελματίες taxi ,στους πράκτορες , στους επαγγελματίες ενοικίασης αυτοκινήτων, στους επαγγελματίες παραγωγούς τοπικών προϊόντων κλπ .

Πραγματικά, είναι αδύνατο να κατανοήσουμε το λόγο πρόκλησης ειδικού συμβουλίου , τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο , από ένα μεμονωμένο φορέα μας , παρακάμπτοντας την εταιρία στην οποία ανήκει , που είναι Η επίσημη καθιερωμένη εκπρόσωπος του Τουρισμού . Θεωρούμε ότι η κίνησή σας αυτή είναι λανθασμένη και μας αναγκάζει να σκεφτούμε ότι η πρόθεσή σας είναι διαφορετική από αυτή που αναφέρετε .

Ως εκ τούτου, σας προτείνουμε , την άμεση ακύρωση της πρόκλησης του παραπάνω συμβουλίου που αναφέρετε και την από κοινού συνεργασία μας, με το συντονισμό της ΑΜΚΕ , προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις και σε σωστό χρονικό προγραμματισμό (όχι στην αρχή της τουριστικής σαιζόν) για μια εγγυημένη επιτυχία» .


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video