ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συλλήψεις και δικογραφίες για τέσσερις υποθέσεις στη Σάμο

Φωτογραφία αρχείου

Γεμάτο είναι το τελευταίο διήμερο στη Σάμο το αστυνομικό δελτίο στη Σάμο.

Πιο αναλυτικά, το πρωί της Τετάρτης συνελήφθησαν στον Μαραθόκαμπο, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 65χρονος και μία 62χρονη. Όπως διαπιστώθηκε, είχαν προβεί σε αυθαίρετη παρέμβαση σε χώρο αιγιαλού και παραλίας.

Σε άλλη περίπτωση, το μεσημέρι της Τετάρτης σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου, σε βάρος ενός 40χρονου, για κλοπή. Όπως καταγγέλθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας μπήκε από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο σπίτι 58χρονης Αμερικανίδας και αφαίρεσε 1.000 δολάρια. Από την Υποδιεύθυνση διενεργείται προανάκριση.

Το μεταξύ, προανάκριση για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου. Κατασχέθηκαν τρία αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα, συνολικής αξίας 65 ευρώ, τα οποία εντοπίστηκαν κατά την καταμέτρηση χρημάτων που προέρχονταν από συναλλαγές, σε υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς στη Σάμο.

Την ίδια ώρα, δικογραφία σχηματίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου σε βάρος ενός 68χρονου, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Όπως διαπιστώθηκε, δεν τήρησε τους προβλεπόμενους όρους ασφαλείας, κατά τη μεταφορά, στο Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου, κυνηγετικού όπλου που είχε στην κατοχή του. Το όπλο κατασχέθηκε, ενώ από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα διενεργείται προανάκριση.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video