ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Λήμνου

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Λήμνου

Την Δευτέρα 30/5/2016 ορκίστηκε και την Τρίτη 31/5/2016 ανέλαβε υπηρεσία ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Λήμνου κ. Μονοκρούσος Θεόδωρος.

Με την ευκαιρία της ανάληψης υπηρεσίας ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής πρώτα και πριν από όλα ευχαριστεί όλο το προσωπικό του νοσοκομείου που αυτά τα τελευταία δύσκολα χρόνια με παρρησία, επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης παρείχαν τις υπηρεσίες τους προς τους πολίτες της Λήμνου και του Αγ. Ευστρατίου.

Όπως είναι γνωστό, το νοσοκομείο Λήμνου αυτή τη στιγμή έχει καίριες ελλείψεις, ειδικά όσον αφορά μόνιμες θέσεις ειδικευμένου ιατρικού προσωπικού. Η διοίκηση του νοσοκομείου, τα αρμόδια διοικητικά όργανα και τα σωματεία ιατρών και λοιπών εργαζομένων, εργάζονται σκληρά στην κατεύθυνση της κάλυψης των κενών ιατρικών θέσεων έως και την πλήρωση των θέσεων αυτών με μόνιμο ιατρικό ειδικευμένο προσωπικό.

Το επόμενο χρονικό διάστημα το νοσοκομείο Λήμνου οφείλει:

1. Ως προς την εσωτερική λειτουργία να αξιοποιήσει κάθε διαθέσιμο παραγωγικό πόρο και να ανασυντάξει τις δυνάμεις του, να αναπτύξει νέους πόρους, να καθορίσει με σαφήνεια τους βραχυπρόθεσμους και μεσο-μακροπρόθεσμους στόχους του και να εργαστεί για την εκπλήρωση των στόχων αυτών. Στην κατεύθυνση αυτή, ουσιαστική θα πρέπει να είναι η ενθάρρυνση της πρωτοβουλίας των εργαζομένων στην διατύπωση προτάσεων και σε ατομικό επίπεδο και σε επίπεδο συλλογικής έκφρασής τους μέσα από τα αντίστοιχα όργανα του νοσοκομείου και τα σωματεία τους. Η παροχή της μέγιστης δυνατότητας στους εργαζόμενους για την διατύπωση των απόψεών τους αποτελεί δέσμευση για την νέα διοίκηση του νοσοκομείου.

2. Ως προς την «προς τα έξω» έκφραση του νοσοκομείου: Το νοσοκομείο Λήμνου αποτελεί καίριο και ουσιαστικό αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας του νησιού μας και η παροχή δημοσίων υπηρεσιών υγείας αποτελεί συλλογικό όραμα. Με την έννοια αυτή κρίνεται απαραίτητη η δημιουργία στενών σχέσεων επικοινωνίας με τους τοπικούς φορείς, την τοπική αυτοδιοίκηση, τις δομές εκπαίδευσης, την εκκλησία, την στρατιωτική διοίκηση και τα σώματα ασφαλείας, τον Ερυθρό Σταυρό, τα σωματεία εργαζομένων, τους τοπικούς συλλόγους. Και πρόσθετα κρίνεται απαραίτητη η σύνδεση και διαρκής επικοινωνία του νοσοκομείου με τους απόδημους Λήμνιους και τους συλλόγους τους, μιας και το νοσοκομείο αποτελεί δικό τους και γέννημα και θρέμμα.

Ο δρόμος για την αναβάθμιση της παροχής δημόσιων υπηρεσιών υγείας από το νοσοκομείο μας και της αντιστoίχισής τους με τις τοπικές κοινωνικές ανάγκες θα είναι και μακρύς και δύσκολος. Ίσως αργά αλλά όμως σταθερά, κάτω από τις προϋποθέσεις που ήδη αναφέρθηκαν πρέπει να βρεθεί ο βηματισμός και να μπουν οι βάσεις για την καθολική κάλυψη του κατοίκων του νησιού μας από το δημόσιο σύστημα υγείας, για την ισότιμη πρόσβαση όλων σε ποιοτικές δημόσιες υπηρεσίες.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video