ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στέλιος Ρόκκος | “Αυτό που εισπράττω από τον κόσμο είναι ότι τους αρέσει που είμαι αληθινός στα μάτια τους”

ΡΟΚΚΟΣ ΟΛΑ

ΡΟΚΚΟΣ ΟΛΑ

Ο ανατρεπτικός Στέλιος Ρόκκος συνεχίζοντας δυναμικά τις εμφανίσεις του στο Cabaret at Romeo μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου και τον Steven των My Excuse και έχοντας στις αποσκευές του την ολοκαίνουργια του επιτυχία “Θάλασσα”, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα πρώτη φορά” και μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για το πως πήρε την απόφαση πριν κάποια χρόνια να κάνει μια αποχή από τον χώρο και να βρεθεί στο νησί του στην Λήμνο λέγοντας πως  την περίοδο που εμφανιζόταν με τον Πασχάλη Τερζή στο Rex, αγόρασε ένα καίκι και έτσι αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να μετακομίσει στην Λήμνο, τονίζοντας πως ποτέ δεν του έλειψε η Αθήνα.

Στην συνέχεια δήλωσε πως σε δύο εβδομάδες θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στην πρωτεύουσα και μετά από τα μέσα Ιουλίου θα ακολουθήσει η καλοκαιρινή του περιοδεία η οποία θα λάβει μέρος σε πολλές πόλεις της χώρας όπως η Χαλκιδική , η Αλεξανδρούπολη αλλά και η Κρήτη.

Ακόμα μίλησε για αυτό που εισπράττει από τον κόσμο, λέγοντας πως αυτό που τους αρέσει σε εκείνον είναι ότι είναι αληθινός στα μάτια τους και αυτό είναι κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα.

Τέλος ο Στέλιος Ρόκκος εξήγησε πως το πρόγραμμα που παρουσίασε φέτος τον χειμώνα αλλά και τώρα, το θεωρεί ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει, με τα παιδιά δίπλα του και την μπάντα του να τον συνοδεύουν και να ερμηνεύουν διάφορα τραγούδια από την δισκογραφία του αλλά και ξένα κομμάτια σε ένα πολύ φρέσκο και διασκεδαστικό πρόγραμμα.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

 

 

tralala.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video