ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρουσιάστηκε το νέο τουριστικό portal για τον Νομό Σάμου

Η νέα διαδικτυακή δράση της τουριστικής προβολής του Νομού Σάμου παρουσιάστηκε την Τρίτη στην κατάμεστη αίθουσα του αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας, παρουσία της περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνας Καλογήρου, του αντιπεριφερειάρχη τουρισμού, Νίκου Κατρακάζου και της αντιπεριφερειάρχη πολιτισμού, Φωτεινής Θαλασσινού, εκπροσώπων παραγωγικών ομάδων του νησιού και πλήθους κόσμου.

Αρχικά το λόγο πήρε η κ. Καλογήρου, η οποία αναφέρθηκε στο portal www.visit.samos.gr που κατασκευάστηκε με την συνδρομή αιρετών και εθελοντών σε μια κοινή προσπάθεια, με σκοπό να διαφημιστεί ο νομός και να ανατραπεί η κακή κατάσταση που υπάρχει. "Στόχος μας είμαι να διαφημίσουμε με χαμηλό κόστος αλλά με υψηλό αποτέλεσμα την Σάμο ενώ ταυτόχρονα να λειτουργήσει ως «ομπρέλα» κάτω από την οποία θα μπουν όλοι οι φορείς της περιοχής" δήλωσε η κ. Καλογήρου .

Πολυεπίπεδη χαρακτήρισε την παρουσία του κοινού ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος ενώ τόνισε ότι το συγκεκριμένο portal πρέπει να είναι το απόλυτο εργαλείο για την προώθηση του τουρισμού και πρέπει να στηριχτεί από όλους για να προχωρήσει και να λειτουργήσει σωστά.

Επίσης δήλωσε ότι όλο το εγχείρημα είχε ξεκινήσει από το 2014, και με την συνέργεια των αιρετών προηγούμενης και της νέας Περιφερειακής Αρχής υπήρξε ένα καλό αποτέλεσμα και ένα εργαλείο που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της σωστής προώθησης του τουριστικού προϊόντος του νομού. Το portal είναι μεταφρασμένο σε έξι γλώσσες και βασίστηκε στον εθελοντισμό όλων εκείνων που πίστεψαν στο εγχείρημα.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε άλλη μια διαδικτυακή δράση το discover samos που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και αφορά στην προσέλκυση τουριστών που αποφασίζουν να επιλέξουν τον προορισμό των διακοπών τους την τελευταία στιγμή.

Τέλος η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Φωτεινή Θαλασσινού, παρουσίασε την προσπάθεια που γίνεται εδώ και μήνες για να ενταχθεί μέσω του Ε.Σ.Π.Α ένα πρόγραμμα για την ανάδειξη της Σάμου ως κορυφαίου ελληνικού προορισμού για αθλητικό τουρισμό αναψυχής.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο μελετητής του έργου, Στέφανος Ψημένος, ο οποίος παρουσίασε την μελέτη για τις πεζοπορικές και ποδηλατικές διαδρομές, τα αναρριχητικά πεδία και τα σπήλαια του νησιού, τον τρόπο σηματοδότησής τους και της προσβασιμότητάς τους, την χαρτογράφησή τους και όλη την πρόταση που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Σάμο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video