ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χ. Βλάχος για το Λήμνος Sports Club: «Τώρα μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας» (mp3)

Χ. Βλάχος για το Λήμνος Sports Club: «Τώρα μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας» (mp3)

Η αγάπη και το πάθος για τον αθλητισμό, η ομαδικότητα και η πειθαρχία, είναι μόνο κάποιες από τις αξίες που κατάφερε να «γεννήσει» στον κόσμο του νησιού η ομάδα του Λήμνος Sports Club.

Με πρωτεργάτη τον αείμνηστο Νίκο Σαμαρά και τη γυναίκα του, Έλενα Δούκα, που ξεκίνησαν τη δύσκολη αυτή προσπάθεια από το μηδέν, και συνεχιστές του έργου άξιους ανθρώπους, ο σύλλογος κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να αποτελέσει πλέον για το νησί μας εστία όχι μόνο αθλητισμού, αλλά και πολιτισμού.

Μιλώντας σήμερα στον Fm 100 και την εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου «Θέμα και Ανάθεμα» ο έφορος του συλλόγου, Χρήστος Βλάχος, έκανε έναν μικρό απολογισμό του έργου που έχει επιτελεστεί μέχρι σήμερα. «Η πορεία ήταν πολύ δύσκολη. Τώρα βρίσκουμε σταθερότητα και μπορούμε πια να κάνουμε έναν πιο σοβαρό προγραμματισμό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βλάχος.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, σε έναν δρόμο που δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, το Λήμνος Sports Club έφτασε μέχρι τη διάλυση, λόγω σημαντικών ελλείψεων σε προπονητικό προσωπικό. Η εμφάνιση, όμως, ανθρώπων που αγαπούν με όλη τους την καρδιά το άθλημα, ήταν η κινητήριος δύναμη που έδωσε και πάλι «ανάσα» στην ομάδα, καθιστώντας την ένα πραγματικό «φυτώριο» νέων ταλέντων.

Ο κ. Βλάχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα εκείνα που αντιμετωπίζει η ομάδα τη δεδομένη στιγμή. Ένα από αυτά είναι και η έλλειψη φωτισμού στον καλοκαιρινό αγωνιστικό χώρο που φιλοξενείται στην παραλία Ρηχά Νερά. Όπως υπογράμμισε ο κ. Βλάχος, ο νυν Ταξίαρχος αρνείται να προσφέρει φωτισμό για τους τρέχοντες καλοκαιρινούς μήνες, γεγονός που δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Fm 100 επικοινώνησε σήμερα με το γραφείο του Ταξίαρχου, προκειμένου να ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα του φωτισμού. Εκείνη τη στιγμή δεν στάθηκε δυνατό να μιλήσουμε με τον κ. Μπουζάκη, αλλά μας διαβεβαίωσαν ότι θα επικοινωνήσει μαζί μας, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι αυτή την ώρα.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Βλάχος στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.

{mp3}vlaxos6_6_16{/mp3}

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video