ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη της Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου στα Λουτρά Λέσβου

-------------------- 1

Την περιοχή των Λουτρών της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης επισκέφθηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βαλσαμίδη, τον Γενικό Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Ευστράτιο Ψαριανό, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας κ. Γεώργιο Λαγουτάρη και στελέχη της Υπηρεσίας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εργασίες που εκτελούνται για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό των ελαιοδέντρων, στο πλαίσιο του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς στην Π.Ε. Λέσβου.

-------------------- 2

Η Περιφερειάρχης ενημερώθηκε αναλυτικά για τη διαδικασία που ακολουθείται για την υλοποίηση του Προγράμματος το οποίο ξεκίνησε να υλοποιείται την Παρασκευή 1 Ιουλίου και ζήτησε, τόσο από τα στελέχη της Υπηρεσίας, όσο και από τους Τομεάρχες γεωπόνους που έχουν προσληφθεί, καθώς και από την ανάδοχο εταιρεία να καταβάλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή υλοποίηση του Προγράμματος, ώστε να προστατευθεί η ελαιοπαραγωγή που αποτελεί σημαντικό τομέα της αγροτικής και εν γένει οικονομικής δραστηριότητας του νησιού.

 

Οι εργασίες για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό των ελαιοδέντρων ξεκίνησαν επίσης να εκτελούνται στο νησί της Σάμου την Δευτέρα 27 Ιουνίου, ενώ τις επόμενες ημέρες και με βάση τις καιρικές συνθήκες θα ξεκινούν οι εργασίες στο νησί της Χίου και της Ικαρίας.

The post Επίσκεψη της Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου στα Λουτρά Λέσβου appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video