ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ισραηλινό αεροσκάφος ειδοποίησε για ύπαρξη βόμβας πετώντας νότια της Λήμνου

Ισραηλινό αεροσκάφος ειδοποίησε για ύπαρξη βόμβας πετώντας νότια της Λήμνου

Αεροσκάφος τύπου boeing 747 των ισραηλινών αερογραμμών έδωσε προειδοποίηση υπάρξεως βόμβας στο αεροσκάφος, ενώ πετούσε νοτίως του Βελιγραδίου στον εναέριο χώρο της Σερβίας.

Αμέσως το αρμόδιο νατοϊκό κέντρο ελέγχου της νοτίους περιοχής και συμμαχίας στο Τορεχόν ενημέρωσε τις αρμόδιες ελληνικές αρχές ότι ο πιλότος του αεροσκάφους και η εταιρία αποφάσισαν να συνεχίσουν κανονικά την πτήση και όχι να προσγειώσουν κάπου το αεροσκάφος για προληπτικό έλεγχο.

Συνεπεία του γεγονότος τούτου και επειδή το αεροπλάνο των ισραηλινών αερογραμμών θα εισερχόταν στο FIR Αθηνών βορείως της Κομοτηνής ενημέρωσαν τις αρμόδιες ελληνικές αρχές και τέθηκε σε ετοιμότητα 5λέπτου ζευγάρι αεροσκαφών της ελληνικής αεράμυνας.

Σύμφωνα με το σχέδιο πτήσεως του ισραηλινού αεροπλάνου σημείο εξόδου από το FIR Αθηνών ήταν η περιοχή νότια της Λήμνου. Το περιστατικό παρακολουθείτε από τις ελληνικές αρχές.

Εν τέλει, όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για φάρσα, καθώς σύμφωνα με το FlightRadar24.com η πτήση έφτασε στο Τελ Αβίβ περίπου στις 13.00.

 

Πηγή: parapolitika.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video