ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Μαρία Λαμπαδαρίδου - Πόθου στη 14η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Η Μαρία Λαμπαδαρίδου - Πόθου στη 14η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ), ένας θεσμός που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο του βιβλίου και αποτελεί σήμερα τόπο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες και τους φίλους του βιβλίου στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθεί φέτος από την Πέμπτη 11 μέχρι την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στο χώρο του Διεθνούς Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης της ΔΕΘ-HELEXPO.

Την πόλη της Θεσσαλονίκης αναμένεται να επισκεφτούν πολλοί και σπουδαίοι συγγραφείς, ανάμεσα στους οποίους και η Λημνιά Μαρία Λαμπαδαρίδου - Πόθου, η οποία θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Πήραν την πόλη, πήραν την…».

Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 6 το απόγευμα στην Αίθουσα Φιλολογικό Καφενείο του περιπτέρου 13, με ομιλητές τους Στέλιο Λουκά και Καλλιόπη Εξάρχου.

Η συγγραφέας έγραψε σχετικά στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:

ΦΙΛΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ

Θα σας περιμένω όλους στην παρουσίαση του ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ, φίλοι μου παλιοί αγαπημένοι αλλά και νέοι φίλοι και αναγνώστες – που θα μου δώσετε τη χαρά να σας γνωρίσω.
Θα είναι τιμή μου.
Το μυθιστόρημα θα παρουσιαστεί στην πόλη σας, στα πλαίσια της Έκθεσης του Βιβλίου.
Και νομίζω πως είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
Σε αυτή τη νέα του έκδοση τη Νέα Διαδρομή του, ύστερα από 20 χρόνια και 22 επανεκδόσεις, θα αποτελέσει ξανά το ταξίδι στη Μεγάλη Μνήμη.
Γιατί είμαστε στον ίδιο σταυρικό Μάη.
Και γιατί το μυθιστόρημα αυτό είναι στην ουσία ένα ημερολόγιο των πενήντα επτά ημερών της πολιορκίας της Βασιλίδας Πόλης, λεπτό προς λεπτό καταγράφοντας τις συγκλονιστικές ιστορικές στιγμές της Άλωσης.

Να είστε όλοι καλά

 

lampadaridou pothou thessaloniki

 

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video