ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γαλάζια σημαία σε Ρηχά Νερά, Φαναράκι και Κέρος; (mp3)

Γαλάζια σημαία σε Ρηχά Νερά, Φαναράκι και Κέρος; (mp3)

Προσπάθειες να αποκοτήσουν γαλάζια σημαία και άλλες παραλίες της Λήμνου, πέρα των παραλιών του Πλατύ, του Εβγάτη, του Θάνους και του Αη Γιάννη, πραγματοποιεί ο Δήμος Λήμνου σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική.

Αυτό ανέφερε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του FM 100 «Έχουμε Θέμα», ο αντιδήμαρχος Λήμνου Νίκος Μοσχάκης, ο οποίος ανέφερε πως έχουν ξεκινήσει οι εργασίες προετοιμασίας των παραλιών της Λήμνου ενόψει του καλοκαιριού.

Όπως ανέφερε ο κ. Μοσχάκης, οι παραλίες της Λήμνου, είναι από τις καλύτερες και καθαρότερες παραλίες της χώρας, όμως η διαδικασία απόκτησης γαλάζιας σημαίας είναι αρκετά χρονοβόρα και για να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες, απαιτείται επιπρόσθετο ανθρώπινο δυναμικό, που στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει.

Παρόλα αυτά σίγουρα θα παραμείνουν οι γαλάζιες σημαίες στις παραλίες που ήδη τις έχουν αποκτήσεις κατά το παρελθόν και χρόνο με το χρόνο περισσότερες παραλίες θα εντάσσονται στο πρόγραμμα.

Εντωμεταξύ έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για τον καθαρισμό των ακτών και την τοποθέτηση ομπρελών, οι οποίες ως το τέλος του μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί, ενώ νωρίτερα από ποτέ, αρχές Ιουνίου όπως ανέφερε ο κ. Μοσχάκης, θα τοποθετηθεί και η ειδική ράμπα στις παραλίες του Ρωμέικου και του Εβγάτη, οι οποίες βοηθούν άτομα με αναπηρία να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στη θάλασσα.
{mp3}galazies_sim_17{/mp3}


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video