ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λήμνος: Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου η συναυλία - αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη

Λήμνος: Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου η συναυλία - αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη

Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στο Γυμνάσιο Μύρινας η εξ αναβολής συναυλία – αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη, Βασίλη Τσιτσάνη.

Φέτος συμπληρώνονται 102 χρόνια από τη γέννηση και 32 χρόνια από τον θάνατο του Βασίλη Τσιτσάνη. Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η Χορωδία και η Ορχήστρα Ποικίλης του Δήμου, διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στον µεγαλύτερο ίσως Έλληνα συνθέτη της λαϊκής µας µουσικής και µια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της Ελλάδας του 20ού αιώνα.

Ο Τσιτσανης έζησε σε μια ταραγμένη για την χώρα μας και τον κόσμο εποχή, καταφέρνοντας να ενώσει με τα τραγούδια του την Ανατολή και τη Δύση καθώς και όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα από τα πολιτικά τους πιστεύω.

Δικαίως σήμερα το έργο του, που περιλαμβάνει πάνω από 1.000 τραγούδια, παραμένει επίκαιρο, ακούγεται, μελετάται, αξιολογείται και διδάσκεται στα αμφιθέατρα των μουσικών Πανεπιστημίων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Γυμνάσιο Μύρινας

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017, Ώρα 9:00 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Μουσικοί:

Βαγγέλης Φαμιλιάς, μπουζούκι

Γιώργος Μαυράκης, μπουζούκι

Ρήγας Χρυσοχού, κιθάρα

Νίκος Στεφανιδάκης, ακορντεόν

Νίκος Μιχαλουδάκης, βιολί

Γιώργος Χάρος, κρουστά

Καλλιτεχνική Διεύθυνση Δημήτρης Μαυράκης

 tsitsanis 1

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video