ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες στο πρόγραμμα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου του «Μαρούλα»

Μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες στο πρόγραμμα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου του «Μαρούλα»

Και το 2018 το δημοτικό κινηματοθέατρο «Μαρούλα» συνεχίζει να μας ταξιδεύει, να μας συναρπάζει, να μας ψυχαγωγεί και να μας προσφέρει ξεχωριστά συναισθήματα. Το πρόγραμμα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου περιλαμβάνει μια σειρά από τις καλύτερες πρόσφατες κινηματογραφικές παραγωγές, που θα μας χαρίσουν κι άλλες όμορφες χειμωνιάτικες βραδιές.

Τους δύο πρώτους μήνες του χρόνου θα ταξιδέψουμε σε μέρη και σε εποχές, μέσα από συναρπαστικές ιστορίες με μεγάλους πρωταγωνιστές και μοναδικές ερμηνείες, ενώ τα μικρά και μεγάλα παιδιά θα διασκεδάσουν και θα διδαχθούν, μέσα από δύο απίθανες ταινίες για όλη την οικογένεια.

Η πρώτη πινελιά στον καμβά της νέας κινηματογραφικής χρονιάς μπαίνει με την ταινία «Η τελευταία πινελιά» στις 5, 6 & 7 Ιανουαρίου, ένα ρεσιτάλ ερμηνείας από τον βραβευμένο με Όσκαρ, Τζέφρι Ρας στον ρόλο του μεγάλου ιταλού ζωγράφου και γλύπτη Αλμπέρτο Τζιακομέτι. Το κινηματογραφικό αυτό αριστούργημα μας μεταφέρει στο Παρίσι του 1964 και επικεντρώνεται στη συγκινητική φιλία του Τζιακομέτι με τον αμερικανό συγγραφέα Τζέιμς Λόρντ.

Ακολουθεί η μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Πάντινγκτον 2», με τον πιο αγαπημένο αρκούδο στον κόσμο, που επιστρέφει στην οθόνη του «Μαρούλα» με μία ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση ταινία, που θα προβληθεί στις 12, 13 & 14 Ιανουαρίου.

Μία ιστορία που ξεκινάει ως ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη και εξελίσσεται γρήγορα σε ένα από τα πιο αγωνιώδη και συναρπαστικά μυστήρια που έχουν ειπωθεί ποτέ, θα παρακολουθήσουμε την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο «Μαρούλα». Το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» είναι η νεότερη μεταφορά διάσημου του μυθιστορήματος της Άγκαθα Κρίστι στη μεγάλη οθόνη, που υποστηρίζεται από πλούσιο καστ ηθοποιών και ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

«Το τετράγωνο», η πολυβραβευμένη κομεντί που απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών, ενώ σάρωσε τα βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, έρχεται στο «Μαρούλα» στις 26, 27 & 28 Ιανουαρίου. Πρωταγωνιστής ένας επιμελητής σε μουσείο σύγχρονης τέχνης, ο Christian ο οποίος επιμελείται μια εγκατάσταση με το όνομα «Τετράγωνο», η οποία προσκαλεί τους περαστικούς στον αλτρουισμό. Μετά την κλοπή του κινητού του, ο πρωταγωνιστής μπλέκει σε μια σειρά απροσδόκητες καταστάσεις. Μια ταινία απολαυστική στην κάθε στιγμή της.

Η «κινηματογραφική ρόδα» του Γούντι Άλεν έχει την καλύτερη θέα. Το «Wonder wheel» », που θα προβληθεί στο Μαρούλα στις 2, 3 & 4 Φεβρουαρίου παρουσιάζει τις ιστορίες τεσσάρων ανθρώπων, μέσα από το πρίσμα του χαρισματικού δημιουργού, ο οποίος μας μεταφέρει αριστοτεχνικά σε μια ονειρική ατμόσφαιρα στη δεκαετία του ’50, με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Γουίνσλετ.

Δύο κορυφαίοι ηθοποιοί, η Μέριλ Στριπ και ο Τομ Χανκς, συναντιούνται στη συγκλονιστική δραματική ταινία «The Post», που θα προβληθεί στις 9, 10 & 11 Φεβρουαρίου στο «Μαρούλα» και έχει τη σκηνοθετική σφραγίδα του μετρ των επιτυχιών Στίβεν Σπίλμπεργκ. Η Μέριλ Στριπ υποδύεται την  πρώτη γυναίκα εκδότη, που μαζί με τον Τομ Χανκς, στον ρόλο του δημοσιογράφου συνεργάτη της, χειρίζονται ένα σκάνδαλο μεγατόνων όπου εμπλέκονται τέσσερις αμερικανοί πρόεδροι.

Μια ιστορία γεμάτη συναισθήματα, που αναμένεται να αγγίξει μικρούς και μεγάλους, μας παρουσιάζει η μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Εγώ ο κολοκυθάκης», που θα προβληθεί στο «Μαρούλα» στις  16, 17 & 18 Φεβρουαρίου. Ένα 9χρονο αγόρι πηγαίνει στο ορφανοτροφείο, όπου προσπαθεί να βρει τη θέση του σε ένα αντίξοο περιβάλλον. Με τη βοήθεια του αστυνομικού Ρεϊμόντ και των νέων του φίλων, θα μάθει να εμπιστεύεται και θα βρει την αγάπη.

Το πρόγραμμα του διμήνου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου κλείνει στις 23, 24 & 25 Φεβρουαρίου με την προβολή του «1968», της νέας ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη (Πολίτικη Κουζίνα, Νοτιάς), ο οποίος εμπνέεται από τον επικό αγώνα ΑΕΚ- Σλάβια Πράγας του 1968 και, 50 χρόνια μετά, επιστρατεύει ένα πλούσιο και ταλαντούχο καστ για να αποκαλύψει το συναρπαστικό παρασκήνιο γύρω από το άπιαστο όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video