ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αερογέφυρα ζωής για κάτοικο της Λήμνου από την «Άμεση Ιατρική Βοήθεια» του Ιδρύματος Μπούμπουρα

Αερογέφυρα ζωής για κάτοικο της Λήμνου από την «Άμεση Ιατρική Βοήθεια» του Ιδρύματος Μπούμπουρα

Αερογέφυρα ζωής στήθηκε για μια ακόμα φορά στη Λήμνο χάρη στο πρόγραμμα της Interamerican «Άμεση Ιατρική Βοήθεια» που ο Α.Ο Ηφαιστία με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Μπούμπουρα, προσφέρει στους κατοίκους της Λήμνου δωρεάν διακομιδή ασθενών σε νοσοκομείο εκτός νησιού.

Όπως αναφέρει σε επιστολή της προς το limnosfm100.gr η κάτοικος Λήμνου Σταματία Κεφάλα, πρόσφατα η «Άμεση Ιατρική Βοήθεια» στάθηκε αρωγός για να σωθεί ο σύζυγός της που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Όπως εξηγεί η ίδια, η αεροδιακομιδή του συζύγου της σε νοσοκομείο εκτός νησιού κρίθηκε επιβεβλημένη. Καθότι όμως το αεροπλάνο του ΕΚΑΒ είχε παραμείνει αποκλεισμένο σε κάποιο άλλο νησί λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών, το αεροπλάνο της Interamerican έγινε «γέφυρα» για να μεταφερθεί ο ασθενής στην Αθήνα.

Αναλυτικά η επιστολή της κυρίας Κεφάλα:

Ονομάζομαι Σταματία Κεφαλα και πρόσφατα ζήσαμε μια περιπέτεια με την υγεία του συζύγου μου, Σταύρου.

Έπρεπε να γίνει αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο εκτός Λήμνου για την αντιμετώπιση της κατάστασης του. Όμως το αεροπλάνο του ΕΚΑΒ ήταν αποκλεισμένο σε κάποιο άλλο νησί λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.

Ευτυχώς μας δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία και κάνοντας χρήση του ασφαλιστηρίου του Ιδρύματος Μπούμπουρα με την INTERAMERICAN μεταφερθήκαμε στην Αθήνα με αεροπλάνο της INTERAMERICAN.

Τελικά πήγαν όλα καλά.

Σαν οικογένεια θέλουμε να ευχαριστήσουμε το νοσοκομείο της Λήμνου για την πρώτη αντιμετώπιση. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμεψτον καρδιολόγο και πάνω απ΄ όλα άνθρωπο Γιώργο Καλογιάννη, τον αντιδήμαρχο και φίλο μας Γιώργο Σακαρίκο και τέλος το « Ίδρυμα Μπούμπουρα» που με την κίνηση τους αυτή μας κάνουν να αισθανόμαστε περισσότερη ασφάλεια στο ακριτικό νησί μας!

Ευχόμαστε καλή χρονιά και υγεία σε όλους!

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video