ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Δάφνη και ο Λάρι – Ένα “γηραιό” αθλητικό ζευγάρι

Μετράνε κοντά έναν αιώνα ζωής και προσφέρουν ένα σημαντικό αθλητικό – κοινωνικό έργο, που δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτιμηθεί σε “κούπες”, που άλλωστε δεν έχουν. Μιλάμε για τη Δάφνη Αθηνών (τη Δαφνούλα όπως τη λένε) με έδρα το Μεταξουργείο και έτος ίδρυσης το 1920.

 

Πέντε λεπτά με τα πόδια από τα γραφεία της Δάφνης, στον Άγιο Παύλο, κοντά στο σταθμό Λαρίσης, είναι τα γραφεία του Λαρισαϊκού (οι φίλοι του τον φωνάζουν και Λάρι) με έτος ίδρυσης το 1927.

άστεγοι έξω από το γήπεδο του Ρουφ

Και οι δύο ομάδες προσφέρουν εδώ και δεκαετίες αθλητική διέξοδο στη νεολαία της περιοχή, στη δύσκολη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Και οι δύο ομάδες “συγκατοικούν”, με ό,τι σημαίνει από δυσκολίες, με αρκετές άλλες σε δημοτικά γήπεδα.

Η Δάφνη στο γήπεδο του Ρουφ και ο Λαρισαϊκός στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος.

πανό στο γήπεδο του Ρουφ

Και οι δύο ομάδες πέρασαν στιγμές χαράς, αλλά και πέτρινα χρόνια που χρειάστηκαν θυσίες από τους φίλους τους για να κρατηθούν σε λειτουργία.

Η συνάντησή τους την Κυριακή 25/2/2018 στο γήπεδο του Ρουφ, με νικητή το φιλοξενούμενο Λαρισαϊκό με 1-2, ήταν η αφορμή για να αναδείξουμε την προσφορά τους.

ΔΑΦΝΗ

 

Νάσος Μπράτσος
Αναδημοσίευση από : http://ift.tt/1J1zAaH

The post Η Δάφνη και ο Λάρι – Ένα “γηραιό” αθλητικό ζευγάρι appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video