ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στη Σάμο 19 & 20/7 η παιδική θεατρική παράσταση "Σαν παιδιού φαντασία"

 
Η παιδική θεατρική παράσταση "Σαν Παιδιού Φαντασία" ανεβαίνει από το Εργοστάσιο Ονείρου και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης στη Σάμο, σε δύο παραστάσεις, την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Ιουλίου, σε Καρλόβασι και Βαθύ, αντίστοιχα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ηραία-Πυθαγόρεια. 

Δύο αδέρφια, ο Οδυσσέας και η Αριάδνη σαν μεγάλωσαν κράτησαν μέσα τους τη φαντασία και την αγάπη. Πάντα νικούσαν μια άσχημη ανάμνηση με μια χαρούμενη και ό,τι δεν ήταν καλό στον κόσμο αυτόν, το έστελναν στη φανταστική τους χώρα, τη Βουργουνδούπολη, όπου εκεί όλα γινόντουσαν όμορφα. Μια κλεψύδρα, μια πυξίδα κι ένα πουγκί με χρώματα, είναι τα εφόδια που τους έδωσαν οι τρείς μοίρες, για το ταξίδι τους στον δικό τους προορισμό. Ένα χρυσό πόμολο ανοίγει τις πέντε μαγικές πόρτες. Η πόρτα της καρδιάς ανοίγει μαζί με τους θεατές. Η πόρτα της φαντασίας ζωντανεύει με ένα παραμύθι νέο κάθε φορά που οι ήρωες δημιουργούν με τα παιδιά.
 
Στο ταξίδι τους θα συναντήσουν ήρωες και πλάσματα από την ελληνική μυθολογία, την ελληνική μας παράδοση, αλλά και νέους φανταστικούς. Ο Οδυσσέας αντικατροπτίζει το κάθε ένα παιδί που μέσα από την παράσταση θα διασκεδάσει, θα συνεργαστεί με τους ήρωες του έργου, αλλά πάνω από όλα θα φύγει με εφόδια όπως το θάρρος, τη γνώση και την πίστη στον ίδιο του τον εαυτό.
 
Συντελεστές:

Κείμενο-σκηνοθεσία: Δημήτρης Πιέτρης
Εικαστική επιμέλεια-ζωγραφική-σκηνικά: Γιάννης Σπανόπουλος
Κοστούμια ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης: Τέτα Βασιλάτου & Γιάννης Σπανόπουλος
Χορογραφίες: Ιωάννα Μουλιάκου
Μακιγιάζ: Φρέντυ Καλομπράτσος, Χαρά Αλάτζα & Έφη Αργυροπούλου
Ψηφιακές προβολές: James D.
Πρωτότυπη μουσική: Ειρήνη Τριανταφυλλίδη & Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δέσποινα Πολ
υκανδρίτου, Ίντρα Κέιν, Αρμάν Εδουάρδος Μενετιάν, Δημήτρης Παπαδάτος, Δημήτρης Πιέτρης

Στον ρόλο της αφηγήτριας η Βίκυ Τσιανίκα, από το δεύτερο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
 
Γενική είσοδος: 10€, προπώληση: 8€, ΑΜΕΑ: δωρεάν.
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video