ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύσταση επιτροπής κατά της δημιουργίας hotspot στους Μυτιληνιούς


Συστήθηκε η επιτροπή που θα μεταβεί στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και στο ΓΕΕΘΑ για να ζητήσει την ματαίωση της σχεδιαζόμενης μετεγκατάστασης του hotspot (Κ.Υ.Τ. προσφύγων και μεταναστών) Σάμου σε χώρο εντός των διοικητικών ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιληνιών.


Η δημιουργία της επιτροπής, η οποία θα παρουσιάσει λεπτομερώς και τεκμηριωμένα στην Αθήνα τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας της Σάμου, αποφασίστηκε ομόφωνα από τη λαϊκή συνέλευση που οργανώθηκε από  την Δ.Κ. Μυτιληνιών στις 4 Ιουλίου.

Με απόφαση του γραφείου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου ορίστηκε ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην εν λόγω επιτροπή και ο Δήμαρχος Σάμου, με Απόφασή του, προέβη στην σύστασή της Επιτροπής, η οποία αποτελείται από :

1. Τον αντιπεριφερειάρχη διοικητικών – οικονομικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Χρύσανθο Αργυρίου.

2. Τον αντιδήμαρχο Σάμου, Βασίλειο Βαλκαμλή.

3. Τον αντιδήμαρχο Σάμου, Παρασκευά Παπαγεωργίου.

4. Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σάμου, Γεώργιο Κυριαζή.

5. Τον τοπικό σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιληνιών, Κλεόβουλο Αξιώτη.

Η Επιτροπή κατά τις παραστάσεις της στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και στο ΓΕΕΘΑ θα συνεπικουρείται από τον Δήμαρχο Σάμου, με τον συντονιστικό ρόλο του οποίου θα κανονιστούν οι συναντήσεις.


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video