ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η δικηγόρος των 8 επιτυχόντων του Νοσοκομείου Λήμνου στον FM 100: «Έγινε αυτό που έπρεπε» (mp3)

Η δικηγόρος των 8 επιτυχόντων του Νοσοκομείου Λήμνου στον FM 100: «Έγινε αυτό που έπρεπε» (mp3)

Αποδέχτηκε η δικαιοσύνη το αίτημα προσωρινής διαταγής για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει κατά του Νοσοκομείου Λήμνου οι 8 επιτυχόντες του διαγωνισμού για επικουρικό προσωπικό.

Η δικηγόρος τους Μαρία Βαμβουρέλλη μίλησε στην εκπομπή του FM 100 «Θέμα και Ανάθεμα» και τη Δέσποινα Βασιλειάδου για την εξέλιξη της υπόθεσης εξηγώντας ότι αίτημα των επιτυχόντων είναι το Νοσοκομείο να δεχτεί την εργασία τους σύμφωνα με τους προβλεπόμενους όρους απασχόλησης.

Όπως τόνισε η δικηγόρος, καταλυτικός παράγοντας στην πρώτη θετική έκβαση της υπόθεσης ήταν η κατάθεση της κ. Γέραλη, η οποία ως εκπρόσωπος των εργαζομένων του Νοσοκομείου, περιέγραψε πολύ γλαφυρά την κατάσταση που επικρατεί σε αυτό αναφορικά με τις ελλείψεις σε προσωπικό.

Ερωτηθείσα από τη δημοσιογράφο σχετικά με την ανακοίνωση της οργάνωσης μελών Λήμνου του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία επισημαίνεται ότι οι περισσότεροι από τους επιτυχόντες είναι στενοί συγγενείς υπαλλήλων του Νοσοκομείου, η κ. Βαμβουρέλλη, τόνισε ότι πρόκειται για ένα παιδαριώδες επιχείρημα, αφού η επιλογή έγινε μέσω ΑΣΕΠ με κωδικούς και όχι με ονόματα και άρα με απόλυτη διαφάνεια.

Ο FM 100 συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τους πίνακες των 49 ατόμων –πέραν των απορριφθέντων– που είχαν δηλώσει προτίμηση για το Νοσοκομείο Λήμνου. Όπως φαίνεται, τα περισσότερα από αυτά πληρούν το κριτήριο της εντοπιότητας, ενώ τα υπόλοιπα όχι. Αυτό σημαίνει ότι τα εν λόγω άτομα ζουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο διαγωνισμός έγινε γνωστός και εκτός Λήμνου.

Η επιλογή των 8 έγινε σύμφωνα με τα κριτήρια μοριοδότησης που προβλέπει το ΑΣΕΠ.

prosl 12

prosl 22

prosl 32

prosl 42

prosl 52 new

prosl 62 new

prosl 72

prosl 82

prosl 92

prosl 102

prosl 112

prosl 122

prosl 132

prosl 142


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video