ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Νοσοκομείου Λήμνου για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού

Το Νοσοκομείου Λήμνου για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού

Ανακοίνωση εξέδωσε το Μαιευτικό-Γυναικολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Λήμνου με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου 2018).

Σε αυτήν αναφέρεται:

Κάθε χρόνο η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού εορτάζεται από όλα τα κράτη σαν ένας πολύτιμος τρόπος υποστήριξης, προστασίας και προώθησης του θηλασμού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο κυριότερος λόγος είναι πως ο θηλασμός αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να παρέχεις στα παιδιά όλου του κόσμου το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή.

Με το φετινό θέμα «Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ», αναγνωρίζεται η σημασία του θηλασμού για το μέλλον του παιδιού.

Ο αποκλειστικός θηλασμός - διατροφή των βρεφών για τους πρώτους έξι (6) μήνες της ζωής τους αποτρέπει την πείνα και τον υποσιτισμό σε όλες του τις μορφές και τους εξασφαλίζει διατροφική ασφάλεια ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Χωρίς καμιά επιπλέον επιβάρυνση στο οικογενειακό εισόδημα, ο θηλασμός είναι ένας χαμηλού κόστους τρόπος θρέψης και συμβάλλει στη μείωση της φτώχιας.

Ο θηλασμός είναι μια παγκόσμια λύση, δίνοντας στον καθένα ένα καλό ξεκίνημα στη ζωή.

Βελτιώνει την υγεία, την ευημερία και την επιβίωση των γυναικών και των παιδιών σε όλο τον κόσμο. Αυτήν την Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού 2018 ας ενώσουμε τα χέρια για να προστατέψουμε, να προωθήσουμε και να υποστηρίξουμε τον θηλασμό ως Θεμέλιο Ζωής!

«Κάθουμαι διπλοπόδι απάνω στο χώμα, αμολώ τις ρίζες μου βαθιά στα μνήματαˑ δέχουμαι το σπόρο ακίνητη και τον θρέφω.

Είμαι όλη γάλα και ανάγκη».

(Νίκος Καζαντζάκης)

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video