ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κυκλοφόρησε στα ελληνικά ο πεζοπορικός οδηγός της Σάμου


Στα ελληνικά κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες από τις εκδόσεις Terrain Maps ο πεζοπορικός οδηγός για τη Σάμο που ετοίμασε ο Στέφανος Ψημμένος.

Έως τώρα ο οδηγός κυκλοφορούσε μόνο στα αγγλικά.

Ο 240 σελίδων οδηγός περιλαμβάνει πολυάριθμους χάρτες και φωτογραφίες από τις 32 καλύτερες διαδρομές πεζοπορίας στη Σάμο, τον "παράδεισο του πεζοπόρου" σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Νίκο Κατρακάζο, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία για την ελληνική έκδοση του οδηγού.

Χορηγός της ελληνικής έκδοσης είναι η Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου και η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου.

Ο συγγραφέας του οδηγού, Στέφανος Ψημμένος, δήλωσε τα εξής στο facebook σχετικά με την ελληνική έκδοση: "Ευχαριστούμε θερμά τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Νικόλαο Κατρακάζο, με πρωτοβουλία του οποίου δόθηκε η χορηγία για την έκδοση του πεζοπορικού οδηγού Σάμου στα ελληνικά, στο πλαίσιο των άοκνων προσπαθειών του να ενισχυθούν και να προβληθούν όλες οι περιοχές της Σάμου, και κυρίως αυτές που βρίσκονται στην ορεινή ενδοχώρα και μακριά από την τουριστική βιτρίνα του νησιού. 

Όταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενδιαφέρεται πραγματικά και εργάζεται φιλότιμα για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες στον τόπο".


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video