ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Ήφαιστος Λήμνου εξασφάλισε μία θέση στα πλέι-οφ

Ο Ήφαιστος Λήμνου εξασφάλισε μία θέση στα πλέι-οφ

Πριν ακόμη ολοκληρωθεί ο α' γύρος, ο Χολαργός και ο Ήφαιστος Λήμνου εξασφάλισαν μία θέση στα πλέι-οφ, ενώ έξι θα είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην Α2!

Πριν ακόμη ολοκληρωθεί ο α’ γύρος στη Basket League και τα πάντα ουσιαστικά έχουν ξεκαθαρίσει σχετικά με την πρώτη οκτάδα αλλά και τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Η οκτάδα έκλεισε μετά και τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής, αφού ο «νεοφώτιστος» Χολαργός του Άρη Λυκογιάννη και ο Ήφαιστος Λήμνου θα πλαισιώσουν τους «σίγουρους» από την αρχή της χρονιάς Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Π.Α.Ο.Κ., Α.Ε.Κ., Προμηθέα Πάτρας και το Περιστέρι, με το τελευταίο να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Αυτό είναι ένα το γκρουπ, το οποίο φυσικά θα «σπάσει» σύντομα στα... δύο, με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα βρίσκονται και φέτος στην πρώτη δυάδα και θα διεκδικήσουν τον τίτλο στη Basket League.

Μεγάλη «μάχη» όμως θα γίνει και για την παραμονή στην κατηγορία, αφού έξι ομάδες θα... «χορέψουν» για να αποφύγουν το... μοιραίο. Πρόκειται για τον Κολοσσό, το Λαύριο, τον Πανιώνιο, τον Γ.Σ. Κύμης, το Ρέθυμνο και τον Άρη, που θα βρίσκονται στην τελευταία εξάδα και θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Οι ομάδες που θα φτάσουν στις εννέα νίκες θα παραμείνουν σίγουρα στη Basket League, ωστόσο ακόμη και οι οκτώ μπορούν να αποβούν σωτήριες, ειδικά αν κάποια έχει και τις ισοβαθμίες υπέρ της.

Ο Κολοσσός θα χρειαστεί επτά νίκες, τις οποίες θέλει να πετύχει στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Π.Α.Ο.Κ., τον Πανιώνιο, τον Γ.Σ. Λαυρίου, τον Ήφαιστο Λήμνου, τον Χολαργό και το Περιστέρι και θα ψάξει για ένα μεγάλο «διπλό» σε Κύμη, Ρέθυμνο, «Αλεξάνδρειο» ή στο παιχνίδι με το Λαύριο, όπου θα επαναληφθούν τα τελευταία 31 δευτερόλεπτα. Αν πάλι η παραμονή κριθεί στις οκτώ νίκες, τότε οι Ροδίτες θα χρειαστούν όλα τα παραπάνω παιχνίδια στην έδρα τους για να παραμείνουν ξανά στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.

Στην περίπτωση αυτή θεωρούμε δεδομένο ότι οι «θαλασσί» δεν μπορούν να πάρουν κάτι από τα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον Π.Α.Ο.Κ. και τον Προμηθέα Πάτρας, ενώ υπάρχει και η εντός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ. στο β’ γύρο και συγκεκριμένα στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής υπάρχουν πολλά και σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά, ειδικά σε Ρόδο (Κολοσσός- Π.Α.Ο.Κ.), Λαύριο (Γ.Σ. Λαυρίου- Γ.Σ. Κύμης) και «Αλεξάνδρειο» (Άρης- Ήφαιστος Λήμνου)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΣΑΒΒΑΤΟ(05/01):
Κολοσσός Ρόδου- Π.Α.Ο.Κ. (15:15 ΕΡΤ2 Live)
Γ.Σ. Λαυρίου- Γ.Σ. Κύμης (17:30 ΕΡΤ2 B.L. Show)
Περιστέρι- Ρέθυμνο (17:30 ΕΡΤ2 B.L. Show)
Πανιώνιος- Προμηθέας Πάτρας (17:30 ΕΡΤ2 B.L. Show)

ΚΥΡΙΑΚΗ(06/01):
Άρης- Ήφαιστος Λήμνου (17:00 ΕΡΤ2 Live)
Παναθηναϊκός- Χολαργός (17:00 Cosmotesport 4)
Ολυμπιακός- Α.Ε.Κ. (19:30 Cosmotesport 4)

Πηγή: 12sports.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video