ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΒΙΝΤΕΟ: Οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό "Εμείς για το Αιγαίο" της Χρ. Καλογήρου

 
Την παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του έκανε την Τετάρτη ο συνδυασμός "Εμείς για το Αιγαίο", με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου.
 
Μιλώντας στην εκδήλωση που οργανώθηκε στο Επιμελητήριο Λέσβου, η κ. Καλογήρου αναφέρθηκε στην πολιτική αντίληψη και στη φιλοσοφία δράσης του συνδυασμού, υπογραμμίζοντας ότι η κάθε υποψήφια και ο κάθε υποψήφιος, από οποιαδήποτε θέση κι αν βρεθεί στο μέλλον, πρέπει να έχει ως οδηγό ότι είναι υπηρέτης των συμπολιτών του.
 

Όπως είπε, "στις 26 Μαΐου κλείνει ένας κύκλος, ένας κύκλος πέντε σχεδόν χρόνων. Προσπάθειας, δουλειάς, δυσκολιών, επιμονής, αποτελέσματος. Αυτός ο κύκλος έκλεισε. Θα αποτιμηθεί από τους συμπολίτες μας στις 26 Μαΐου.
 
Είμαστε εδώ για να θεμελιώσουμε έναν νέο κύκλο, μια νέα, όσο μπορούμε, εποχή. Μια νέα προσπάθεια έχουμε μπροστά μας, δύσκολη πάντα. Τέσσερα χρόνια για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τη ζωή στα νησιά μας. Ξεκινάμε την εκλογική μάχη. Μια μάχη επικοινωνίας, συζήτησης, διαλόγου και πειθούς. Προτάσεων, επιχειρημάτων και πειθούς. Ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας να προχωρήσουμε" ανέφερε.
 
 
Η νυν περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου συνέχισε την ομιλία της, λέγοντας:
 
"Η αντίληψή μας είναι μία. Να κάνουμε παντού και πάντοτε το καλύτερο. Δουλεύοντας με επιμονή και αυτοθυσία πολλές φορές, ώστε να αξιοποιούμε όσο μπορούμε περισσότερο κάθε ελάχιστο πόρο, κάθε μικρή ή μεγάλη δυνατότητα του τόπου μας. Ένας είναι ο οδηγός μας: Το αποτέλεσμα.
 
Δεν είμαστε εδώ για τον εαυτό μας. Κάθε εκλεγμένη και κάθε εκλεγμένος, σε όποια θέση ευθύνης και αν βρεθεί σήμερα ή αύριο, είναι υπηρέτης των ανθρώπων. Είμαστε υπηρέτες των συμπολιτών μας.
 
Με αυτά ως οδηγό, ως πολιτική αντίληψη και ως φιλοσοφία δράσης, δράσης και συμμετοχής, προχωράμε. Δύναμή μας είναι η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Αυτή ζητάμε και τη ζητάμε μιλώντας με ευθύνη και μόνο με ευθύνη. Η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και η δική μας ευθύνη μαζί, γίνονται, ενωμένα, όπλο και δύναμη δημιουργίας. Δημιουργίας και αποτελέσματος.
 
Από σήμερα και μετά κάθε μέρα, κάθε στιγμή, σε μια καθημερινή ανοιχτή συνομιλία με τους συμπολίτες μας, ακούμε, μιλάμε, συζητάμε. Με την προσωπικότητά του ο καθένας και η καθεμία.
 
Με τις προτάσεις και τα επιχειρήματά μας, ζητάμε από τους συμπολίτες μας την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους στον συνδυασμό μας «Εμείς για το Αιγαίο», την Κυριακή στις 26 Μαΐου" τόνισε η Χριστιάνα Καλογήρου.
 
 
Στο μεταξύ, ο συνδυασμός "Εμείς για το Αιγαίο" ανακοίνωσε άλλον έναν υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο για την Π.Ε. Σάμου, τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό Νίκο Βαρούμα.
 
Ο κ. Βαρούμας γεννήθηκε στη Λήμνο, αλλά ζει και δραστηριοποιείται από το 1972 στη Σάμο, όπου διετέλεσε διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
 
Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και ιδίως με το ποδόσφαιρο, ενώ υπήρξε για περισσότερα από 10 χρόνια αρχιμουσικός στη Φιλαρμονική του δήμου Σάμου.
 
Τα τελευταία χρόνια είναι πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου είναι εκλεγμένος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος του δήμου Σάμου.
 
Πλέον, στη Σάμο με τον συνδυασμό της κ. Καλογήρου υποψήφιες και υποψήφιοι είναι με αλφαβητική σειρά οι εξής οκτώ:
 
Άννη Ανδρεάδου
 
Νίκος Βαρούμας
 
Μάριος Βασιλείου
 
Δημήτρης Καζόγλου
 
Γεώργιος Κυριαζής
 
Πάρης Παπαγεωργίου
 
Ανεζινιώ (Τζένη) Σταμούλη
 
Φλώρα Τζεβρένη.
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video